- SKJØNNHETEN KOMMER INNENFRA: Vendela Kirsebom, her sammen med kjæresten Petter Pilgaard, sier til Se og Hør at hun har et avslappet forhold til sitt eget ytre. Foto: Tore Skaar, Se og Hør.
- SKJØNNHETEN KOMMER INNENFRA: Vendela Kirsebom, her sammen med kjæresten Petter Pilgaard, sier til Se og Hør at hun har et avslappet forhold til sitt eget ytre. Foto: Tore Skaar, Se og Hør.Vis mer

Vendela Kirsebom:

- Jeg får panikk av falske vipper

Vendela Kirsebom har et avslappet forhold til sitt eget ytre.

(Se og Hør): Tidligere supermodell, «Farmen kjendis»-profil og forretningskvinne Vendela Kirsebom (50) har et avslappet forhold til sitt eget ytre.

– Jeg er oppvokst i en tid og en familie der det aldri var fokus på Botox eller plastisk kirurgi. Jeg har alltid syntes at naturlig skjønnhet er det vakreste, og trives best uten sminke. Jeg har ingenting imot at folk fikser på utseendet, det må alle bestemme selv, men jeg synes en dame med smilerynker er like vakker som en uten, forteller Vendela til Se og Hør.

PÅ FEST: Vendela og Petter ble kjent gjennom TV-serien «Farmen kjendis». Her er de sammen med realitykollegene Ingeborg Myhre Ludlow, Lothepus og Tore Petterson. Foto: Tore Lindseth.
PÅ FEST: Vendela og Petter ble kjent gjennom TV-serien «Farmen kjendis». Her er de sammen med realitykollegene Ingeborg Myhre Ludlow, Lothepus og Tore Petterson. Foto: Tore Lindseth. Vis mer

Hun legger til: – Jeg har prøvd falske vipper og løsnegler og får helt panikk av det! Det må av så fort som mulig. Jeg trener og er nøye med hudpleie, men det aller viktigste er å være lykkelig og glad. Det stemmer virkelig at skjønnhet kommer innenfra.

Privat nyter Vendela tilværelsen med sin kjæreste, Petter Pilgaard (37).

Helt siden Se og Hør i februar 2017 avslørte at TV-profilen og supermodellen hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Hvordan skal jeg si dette? Det høres så klissete ut, men Jeg føler jeg har møtt sjelevennen min. Selv om vi på en måte er veldig ulike, så funker vi jo så bra sammen allikevel, fortalte Petter i parets realityserie «Vendela + Petter», som ble sendt på TV 2 Livsstil.

Til tross for at paret er svært lykkelige sammen, så har Vendela tidligere fortalt at hun ikke har planer om å følge i fotsporene til Janet Jackson, som ble mamma i vår i en alder av 50 år.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn. Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, har Vendela sagt til Se og Hør.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, har Petter avslørt.

​En som også er tydelig stolt over Vendela er Petters mamma, Wenche Pilgaard Mark (64).

- For meg er det bare en drøm. Jeg har sagt i alle år: «Tenk om det kunne falle en stjerne ned fra himmelen, som han ikke kunne klare slippe».

- Men at det skulle være en så skjønn person som Vendela, det var det ingen som kunne drømme om.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

Wenche sier hun ikke ser på aldersforskjellen mellom de to tidligere «Farmen kjendis»-deltakerne som noe problem.

- Det tenker jeg overhodet ikke på. Hvis du ser på henne, kunne hun vært 35. Det er det slankeste livet jeg har tatt rundt, når jeg holde rundt henne, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Vendela er en skjønn person