- Jeg får nok et par stikk

Dagfinn Lyngbø frykter konas vitser. Se video!

FIKK BILLETT: Dagfinn Lyngbø var en av komikerne som ble tildelt den nye utmerkelsen «Gullbilletten» på Latter forrige fredag.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK BILLETT: Dagfinn Lyngbø var en av komikerne som ble tildelt den nye utmerkelsen «Gullbilletten» på Latter forrige fredag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Dagfinn Lyngbø nederst i saken! 


SEHER.NO: Stand up-stjernen Dagfinn Lyngbø (37) var en av komikerne som ble hedret med den splitter nye utmerkelsen «Gullbilletten» på Latter i Oslo forrige fredag.

«Gullbilletten» går til artister og komikere som har solgt over 20.000 billetter, og i tillegg til Lyngbø fikk også kjente kominavn som Anne-Kat. Hærland, Sven Nordin og Rune Andersen, samt deres produsenter, utdelt hver sin plakett.

Lyngbø fikk utmerkelsen som følge av suksessen med forestillingen «Evolusjon», som har solgt nærmere 160.000 billetter. 

Og overfor Seher.no innrømmer humorkongen at det å få en slik utmerkelse gir ham litt prestasjonsangst.

- Ja, dette er jo litt irritrende, for nå blir det jo lagt en slags list da. Før hadde vi ikke noen sånn list, så dette må vi jo følge opp på en måte, sier han til Seher.no. 

Mens «Big Bang»-programlederen skal på scenen med «Julelatter» i oktober, har kona Pernille Sørensen (32) premiere på sin nye forestillingen «Flink Pike» fredag denne uken.

Og selv om han ikke har sett noe av forestillingen enda, er Lyngbø helt sikker på at han kommer til å «få noen stikk» fra sin bedre halvdel.

- Jeg skal se en prøve snart og regner jo med det da. Men hvis hun prater om meg, så håper jeg jo at det blir sånn veldig positivt og fint - «nå skal jeg bare ta fem minutter og prate pent om min mann». Hehe, nei, jeg får vel et par stikk, humrer han.

Komiparet, som giftet seg i 2006 og har en sønn sammen, snakker ofte om rollen som småbarnsforeldre i sine forestillinger.

Ifølge Lyngbø hender det imidlertid at de to har en litt ulik oppfatning av foreldrerollen.

- Jeg vil tro det. Jeg har jo lagt vekt på at hun har gjort mye hjemme og sånn, men jeg tror hun har en oppfatning om at jeg har gjort mest. Det er jo vi gutter som sliter på hjemmebane, ler han.

Har du ennå ikke fått med deg videoen av Dagfinn Lyngbø som føder? Se den her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Helt grusomt å vente i to år


Se videointervju med Dagfinn Lyngbø nedenfor:


[obj:media:8856]