*NSYNC:

- Jeg får nesten ikke puste

Sjokkerte superstjernen.

LENGE SIDEN: Det var trolig ikke mange som var forberedt på nattas NSYNC-gjenforening. Foto: Andrew H. Walker/Shutterstock
LENGE SIDEN: Det var trolig ikke mange som var forberedt på nattas NSYNC-gjenforening. Foto: Andrew H. Walker/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til onsdag norsk tid gikk MTV Video Music Awards av stabelen i New Jersey i USA. Der fikk publikum oppleve noe som ikke har skjedd på ti år. Det skriver CNN.

NSYNC, bestående av Justin Timberlake (42), Lance Bass (44), Joey Fatone (46), Chris Kirkpatrick (51) og JC Chasez (47), var et at 90-tallets største boyband. I 2007 ble gruppen splittet opp, men under prisutdelingen ble de gjenforent på scenen igjen.

Eks-boybandet overrakte prisen for beste pop til Taylor Swift (33), som tok hjem nattas første trofé for sin hitlåt fra 2022 «Anti-Hero». Det ble Swifts første av totalt ni priser den kvelden.

HISSIGPROPP: Conor McGregor stjal overskiftene etter MTV Video Music Awards i 2021. Video: Rødt Kort. Vis mer

Prisvinneren virket å være i ekstase over den ikoniske boyband-gjenforeningen og nærmest hoppet opp av stolen da de først dukket opp på scenen. Det var trolig derfor populært at da de overrakte henne prisen ga de henne samtidig et vennskapsarmbånd sammen med statuetten.

Flere har bitt seg merke i Swifts reaksjon, og i sosiale medier har ikke reaksjonene latt vente på seg.

«Taylor som 'fangirler' over NSYNC. Hun er akkurat som oss», skriver en person på X, tidligere Twitter.

SINT: Da Scarlett Johansson skule takke for en pris på MTV movie and TV awards skjedde dette. Video: MTV Vis mer

«Herregud, så dere hvor mye hun skalv?», spør en annen.

«Et ikonisk øyeblikk. Jeg får nesten ikke puste», skriver en tredje.

Sist gang alle fem medlemmene av NSYNC dukket opp på scenen sammen var under samme prisutdeling tilbake i 2013. Da Timberlake mottok Michael Jackson Video Vanguard-prisen og overrasket seerne ved å fremføre «Bye Bye Bye» og «Girlfriend» med sine fire bandkamerater.

LES OGSÅ: Jenny Spetalen fyrer opp under romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer