- Jeg får mest lyst til å henge meg

Vanligvis så blide Live Nelvik er ikke i like godt humør gjennom hele måneden.

FORFERDELIG: P3-programleder Live Nelvik innrømmer overfor Det Nye at hun blir så premenstruell at det er helt vilt. Her er hun avbildet på åpningsfesten for klesbutikken Samsøe & Samsøe i Oslo i mai, der hun var en av tre Djs som spilte. Foto: Stella Pictures
FORFERDELIG: P3-programleder Live Nelvik innrømmer overfor Det Nye at hun blir så premenstruell at det er helt vilt. Her er hun avbildet på åpningsfesten for klesbutikken Samsøe & Samsøe i Oslo i mai, der hun var en av tre Djs som spilte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken ble det kjent at de to NRK-kjendisene Live Nelvik (28) og Tore Sagen (30) har forlovet seg. Turtelduene, kjent fra henholdsvis «P3morgen» og «Radioresepsjonen», har kun vært kjærester i omtrent ett år, men føler seg altså klare til å ta forholdet ett steg videre.

For ikke lenge siden flyttet de dessuten sammen i ny leilighet i idylliske Tøyen Hageby, der de har både hage og frodige blomsterbed. Dermed er forhåpentligvis Lives ferske forlovede allerede godt kjent med hennes fæle, månedlige periode...

- Jeg blir så premenstruell at det er helt jævlig. For noen måneder siden tenkte jeg «vet du hva, nå tar jeg bare rennafart over balkongen og hopper, for nå suger livet så jævlig».
 
- Og forrige uke, da så jeg meg i speilet og tenkte «hvor tjukk går det an å bli?». Selv om jeg vet jeg er premenstruell så føles det så reelt, avslører hun overfor Det Nye.

Live, som først ble kjent gjennom P3-programmet «Drillpikene» sammen med Kristine Riis, er vanligvis en svært glad og optimistisk person. Og mens hun er på jobb klarer hun heldigvis å holde det premenstruelle marerittet i sjakk. Innenfor hjemmets fire vegger er det derimot en annen sak.

- Det er når jeg kommer hjem og låser døra bak meg, at jeg tenker jeg veier 104 kilo og helst skulle gått og hengt meg selv. Det er helt vilt, innrømmer hun overfor Det Nye.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er IKKE hennes nye ektemann   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer