- Jeg får masse støtte

Paradise-Victoria hevder hun har lagt dolkestøtet mot venninnen bak seg.

DOLKET VENNINNEN I RYGGEN: Victoria Norrman sier til Seher.no at hun var forberedt på reaksjoner etter at hun torsdag sørget for å få Karoline Berget sendt hjem fra «Paradise Hotel». Foto: TV3
DOLKET VENNINNEN I RYGGEN: Victoria Norrman sier til Seher.no at hun var forberedt på reaksjoner etter at hun torsdag sørget for å få Karoline Berget sendt hjem fra «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Victoria Norrman (20) overrasket både TV-seerne og de andre «Paradise Hotel»-deltakerne etter at hun torsdag var med å sende bestevenninnen Karoline Berget (21) ut av TV3s skandaleombruste realityserie.

- Det er det jævligste noen har gjort mot meg, sa Karoline Berget torsdag til Seher.no om den uventete exiten, etter at hun ble lurt av Norrman og sin egen romkamerat Stian Claudi Reinung (20).

Victoria innrømmer til Seher.no at hun var forberedt på reaksjoner etter at episoden ble vist på TV, men er lei av å snakke om saken.

- Jeg gidder ikke gå igjennom de samme tingene vi har lagt bak oss, bare for å gjøre seerne fornøyde. For min del er det viktig å leve videre!

Skiensjenta skriver på sin blogg (ekstern lenke) at hun regner hjemsendelsen av Karoline som sin største feil, men sier til Seher.no at hun også har fått mye støtte for det hun gjorde inne på skandale-hotellet.

- Jeg får masse støtte og mange som sier at de ser Karoline flyte på "sympatibølgen", hun får gjøre som hun vil. Det er ting i livet mitt som er viktigere enn å forsvare meg selv i media akkurat nå! Ting kommer til å gå forbi og da står menneskene igjen, så det er dem jeg vil verne om og bruke tid på.


På Victorias blogg fikk hun fredag også støtte av Paradise-kollega Torbjørn Stafford Barth.

"Det folk må klare er å skille mellom den virkelige verden og spillet der inne. Det Victoria valgte å gjøre var veldig smart av henne, på en måte. Kanskje hun følte at hun måtte gjøre det hun gjorde for å overleve der inne. Instinkt.", skriver han i ett innlegg.

Stian Claudi Reinung sa torsdag til Seher.no at han også fikk støtte av flere av Paradise-kollegene før han lurte sin egen romkamerat.

- Det som ikke ble vist så mye på TV, er at jeg snakket med flere av de andre på deltakerne på forhånd, og de støttet meg fordi de ville ha Victoria på hotelltet. Folk må skjønne at det er et spill, men jeg skal innrømme at jeg følte meg helt jævlig etterpå. Karoline er jo en super jente.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - I dag kom de vonde følelsene tilbake