- Jeg får mange komplimenter for kroppen min

Paradise-Fredrik er ikke i tvil om hvem som var den best trente på skandale-hotellet...

<strong>TRENER HARDT:</strong> Fredrik Tvedten trener 5-6 dager i uken når han er hjemme i Norge. De lange periodene uten aktivitet ble derfor den største utfordringen i årets «Paradise Hotel»-sesong. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
TRENER HARDT: Fredrik Tvedten trener 5-6 dager i uken når han er hjemme i Norge. De lange periodene uten aktivitet ble derfor den største utfordringen i årets «Paradise Hotel»-sesong. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltageren Fredrik Tvedten (22) legger ikke skjul på at han legger ned mye innsats i å holde kroppen i god form.

Etter å ha begynt med styrketrening på videregående, har han valgt å satse på en karriere som personlig trener, noe de andre deltagerne raskt la merke til da han ankom skandale-hotellet.

- Jeg har fått mange komplienter for kroppen min, også fra guttene. Jeg var vel den best trente på hotellet, men det ble også en utfordring for meg.


- Jeg blir veldig fort rastløs hvis jeg går en dag uten å trene og på hotellet var det nesten ikke muligheter til det. Det var mye dødtid og venting, som ble vanskelig å fylle med aktiviteter, sier han til Seoghør.no

Trening 5-6 dager i uken hjemme i Norge har ført til at Fredrik har 110 kilo i benkpress og 180 kg i markløft som personlige rekorder.

Liker veltrente jenter

22-åringen - som fortsatt er singel - innrømmer at treningsfokuset også har gitt utslag på hva slags kvinner han snur seg etter.

- Jeg liker veltrente jenter, men utstråling og personlighet er det viktigste, sier han til Seoghør.no

Tvedten understreker at han aldri har tatt noen snarvei til å bygge opp kroppen sin ved hjelp av anabole steroider eller annen doping.

- Jeg har aldri vært interessert i det, og også vært i et miljø hvor jeg aldri har blitt tilbudt det. Der jeg trener er miljøet er det veldig rent. Kanskje er sånt mer vanlig utenfor byen, sier Oslo-gutten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Falsk Paradise-Niklas lurer jenter på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer