- Jeg får lyst til å spy i munnen

Cameron Diaz innrømmer at hun har gått til sengs med en kvinne, men nekter for at det var med bestevenninnen Drew Barrymore.

SAMMEN I TYKT OG TYNT: Cameron Diaz og Drew Barrymore er så gode venner at Diaz ser på henne som en søster. Foto: REX/Alan Berliner/BEI/All Over Press
SAMMEN I TYKT OG TYNT: Cameron Diaz og Drew Barrymore er så gode venner at Diaz ser på henne som en søster. Foto: REX/Alan Berliner/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Cameron Diaz (41) og Drew Barrymore (39) har vært bestevenninner i en årrekke.

Jentene har hengt sammen som erteris og ferierer ofte sammen, men da Diaz fikk spørsmål om duoen noen gang hadde vært intime med hverandre, reagerte hun med avsky.

I mars avslørte nemlig Cameron at hun blir seksuelt tiltrukket av kvinner og at hun har gått til sengs med en person av samme kjønn.

Men det er altså ikke med venninnen Drew det er snakk om.

- Et blad ringte meg for en kommentar og lurte på om Drew og jeg var et par. «Jeg har lyst å spy i munnen nå», svarte jeg, forteller skuespilleren i et intervju med Harper's Bazaar Magazine, ifølge Daily Mail.

- Det er som å si at jeg har sex med søsteren min. Er du helt gal? Jeg ville ikke engang hatt trekant med henne!

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR TRIO: Cameron Diaz og Drew Barrymore har vært bestevenner helt siden de spilte sammen i actionkomedien Charlies Angels i 2000. Her fra oppfølgeren, Charlie's Angels: Full Throttle, tre år senere sammen med Lucy Liu. Foto: All Over Press
POPULÆR TRIO: Cameron Diaz og Drew Barrymore har vært bestevenner helt siden de spilte sammen i actionkomedien Charlies Angels i 2000. Her fra oppfølgeren, Charlie's Angels: Full Throttle, tre år senere sammen med Lucy Liu. Foto: All Over Press Vis mer

Liker å eksperimentere

Avsløringen hun gjorde i vår trigget mye spekulasjon rundt hvem det kunne være, men det ønsker ikke Diaz å fokusere på.

- Jeg prøver å ikke bry meg. Folk vil alltid spekulere. Mennesker liker skandaler, og å sette en merkelapp på noe de ikke forstår. Det får dem til å føle seg komfortable. De fleste liker å gjette på hvem det kan være, forteller hun til bladet.

- Alle prøver ut ulike ting og så bestemmer de seg om de vil fortsette i den retningen eller gå videre. Det er slik folk gjør.

Diaz, som nylig har blitt kjæreste med «Good Charlotte»-stjernen Benji Madden (35), innrømmer at hun har vært eksperimentell i sexlivet sitt, men detaljene vil hun holde for seg selv.

- Jeg kommer ikke til å fortelle hva jeg har gjort, men jeg kommer heller aldri til å si at «Nei! Det kommer jeg aldri til å prøve». Hvis jeg sa det, så ville jeg ha dømt meg selv eller andre nemmeskers valg, og jeg vil ikke påføre stigma på andre.

LES OGSÅ: Miley Cyrus delte toppløsbilde på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer