- Jeg får lyst til å kaste opp i munnen

Krangelen mellom LeAnn Rimes og den forsmådde eks-kona til hennes nye mann blir bare mer og mer bitter.

FYRER LØS: Brandi Glanville legger ikke skjul på at hun er luta lei av å høre barna sine snakke om det nye luksushjemmet hennes eks-mann Eddie Cibrian skal flytte inn i sammen med sin nye kjæreste LeAnn Rimes. Foto: All Over
FYRER LØS: Brandi Glanville legger ikke skjul på at hun er luta lei av å høre barna sine snakke om det nye luksushjemmet hennes eks-mann Eddie Cibrian skal flytte inn i sammen med sin nye kjæreste LeAnn Rimes. Foto: All Over Vis mer
SEOGHØR.NO: Popstjernen LeAnn Rimes (30) - kjent for blant annet hitlåten «Can't Fight The Moonlight» - har flere ganger kranglet offentlig med Brandi Glanville (40), som er eks-kona til hennes nye ektemann Eddie Cibrian (39).

Skittentøysvasken - som startet etter at LeAnn og Eddie forlot hver sin partner for å bli sammen i 2009 - nådde et foreløpig bunn-nivå, da Brandi før jul hevdet at LeAnn kopierer alt hun gjør.

Nå har imidlertid LeAnn gitt Brandi Glanville - som er kjent fra realityserien «Real Housewives» - et nytt stikk i siden.

Etter at hun avslørte at hun planlegger å flytte inn i et stort herskapshus med Eddie, har LeAnn fått enda bedre kontakt med de to barna Eddie fikk med Brandi mens de var gift.

Tidligere denne uken avslørte Brandi på sin Twitter-side at hun blir fysisk uvel av å høre sønnene Mason (9) og Jake (5) snakke om den forestående flyttingen.


- Jeg er glad for at guttene mine skal bo i et luksushus, men jeg får lyst til å kaste opp i munnen min og svelge, hver gang jeg hører om det.

LeAnn Rimes har imidlertid mer å bekymre seg for enn forholdet til ektemannens eks-kone.

Torsdag hevdet nettstedet Radaronline.com at sangerinnen har inngått en hemmelig avtale med paparazzi-fotografene om at hun sier fra hvor hun beveger seg, mot at de kun tar smigrende bilder av henne.

Rimes har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.
 


LES OGSÅ: Derfor blir hun alltid fotografert i bikini