­

- Jeg får lyst på egne barn

Katarina Flatland er overbegeistret for sin nye niese.

ELSKER LIVET SOM TANTE: Programleder Katarina Flatland fikk sin første niese for noen få uker siden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ELSKER LIVET SOM TANTE: Programleder Katarina Flatland fikk sin første niese for noen få uker siden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere i høst kunne Se og Hør melde at programleder Hallvard Flatland (60) hadde blitt bestefar for første gang, etter at hans eldste datter Bettina (30) ble mamma.

Dermed ble også programlederdatteren hans, Katarina Flatland (28), tante.

Under «Skal vi danse»-sendingen lørdag kveld var Katarina til stede i TV 2-studio, ettersom hun var blant de tidligere dansedeltakerne som bidro i ukens spesialsending av programmet.

Og overfor Se og Hør fortalte hun begeistret om sin nye tilværelse som tante for niesen Alexandra:

- Hun er selvfølgelig helt perfekt, og hele familien er enig om at hun er den vakreste babyen vi har sett! Så det har vært helt utrolig, vi nyter tilværelsen, hele familien.

«Øver seg» som tante

Katarina Flatland legger til at det å skulle holde en nyfødt, forsvarsløs baby i armene, var noe hun faktisk tok på strak arm.

- Jeg ble vant til det da hun kom, egentlig. Da falt det seg veldig naturlig, sier hun.

«Jakten på kjærligheten»-programlederen legger heller ikke skjul på at hun ikke lar storesøsteren og kjæresten hennes, Hans-Christopher Østby, få nyte livet med babyen sin i ro og fred:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer