Seth Meyers ble pappa for andre gang:

- Jeg får klump i halsen bare av å tenke på hvor modig jeg var

Fødselen gikk ikke helt som planlagt for Seth Meyers og kona.

DRAMATISK FØDSEL: Seth Meyers og kona Alexi Ashe har blitt foreldre for andre gang - denne gang på litt mer dramatisk vis. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK FØDSEL: Seth Meyers og kona Alexi Ashe har blitt foreldre for andre gang - denne gang på litt mer dramatisk vis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 8. mars kunne talkshow-stjernen Seth Meyers (44) glede seg over å bli pappa for andre gang. Nå var fødselen derimot preget av litt mer dramatikk enn i første omgang.

Mandag, under innspilling av hans eget program «Late Night with Seth Meyers», avslørte nemlig 44-åringen at fødselen foregikk på en helt annen måte enn planlagt.

Hans nyfødte sønn Axel kunne nemlig ikke vente til de kom på sykehuset med å komme ut, og den vordende moren Alexi Ashe hadde ikke noe annet valg enn å føde i lobbyen utenfor deres leilighet.

- Jeg ringte 911 og på under ett minutt rakk jeg å si: «Vi skal få barn. Vi får et barn nå», og «vi har blitt foreldre», forteller Meyers under sendingen, ifølge People.

Videre takket Seth politiet i New York som kom raskt til unnsetning og hjalp til med å kutte navlestrengen. Han takket også naboen som skal ha funnet frem håndklær fra tørketrommelen for å holde babyen varm.

Saken fortsetter under.

Begynte å gråte

Ifølge People tok følelsene overhånd for 44-åringen da han fortalte om fødselen til publikum, og han begynte å gråte da han snakket om sin kone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer