Seth Meyers ble pappa for andre gang:

- Jeg får klump i halsen bare av å tenke på hvor modig jeg var

Fødselen gikk ikke helt som planlagt for Seth Meyers og kona.

DRAMATISK FØDSEL: Seth Meyers og kona Alexi Ashe har blitt foreldre for andre gang - denne gang på litt mer dramatisk vis. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK FØDSEL: Seth Meyers og kona Alexi Ashe har blitt foreldre for andre gang - denne gang på litt mer dramatisk vis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 8. mars kunne talkshow-stjernen Seth Meyers (44) glede seg over å bli pappa for andre gang. Nå var fødselen derimot preget av litt mer dramatikk enn i første omgang.

Mandag, under innspilling av hans eget program «Late Night with Seth Meyers», avslørte nemlig 44-åringen at fødselen foregikk på en helt annen måte enn planlagt.

Hans nyfødte sønn Axel kunne nemlig ikke vente til de kom på sykehuset med å komme ut, og den vordende moren Alexi Ashe hadde ikke noe annet valg enn å føde i lobbyen utenfor deres leilighet.

- Jeg ringte 911 og på under ett minutt rakk jeg å si: «Vi skal få barn. Vi får et barn nå», og «vi har blitt foreldre», forteller Meyers under sendingen, ifølge People.

Videre takket Seth politiet i New York som kom raskt til unnsetning og hjalp til med å kutte navlestrengen. Han takket også naboen som skal ha funnet frem håndklær fra tørketrommelen for å holde babyen varm.

Saken fortsetter under.

TRILLETUR: Seth Mayers og kona Alexi Ashe på trilletur med sønnen Ashe i New York kun dager før fødselen. Foto: NTB Scanpix
TRILLETUR: Seth Mayers og kona Alexi Ashe på trilletur med sønnen Ashe i New York kun dager før fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Begynte å gråte

Ifølge People tok følelsene overhånd for 44-åringen da han fortalte om fødselen til publikum, og han begynte å gråte da han snakket om sin kone.

- Jeg får klump i halsen bare av å tenke på hvor modig jeg var, spøkte han.

Det var i november Seth og Alexi kunne avsløre at de skulle bli foreldre for andre gang. Fra før av har duoen sønnen Ashe sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

- For noen år siden på dette programmet annonserte vi at vi skulle få Ashe, så nå vil jeg benytte meg av muligheten igjen. Min kone og jeg venter vårt andre barn, sa Seth den gang.

Ifølge nettsiden er deres nybakte sønn oppkalt etter Ashe sine besteforeldre, som møtte de nybakte tobarnsforeldrene på sykehuset dagen etter den dramatiske fødselen.

Byttet jobb og fridde

Det var i et bryllup Seth møtte Alexi for første gang. Noen år etter, i 2013, gikk han ned på kne og fikk et rungende ja.

Det kunne en talsmann for paret bekrefte til Us Weekly den gang.

- Han har visst at hun er «Den rette» en god stund, men det handlet om timing. Han er veldig spent på den neste fasen i livet nå, uttalte kilden.

Saken fortsetter under:

På den tiden var Seth nettopp ferdig i sin siste sesong av «Saturday Night Live», og forberedte seg på å ta over «Late Night»-jobben fra talkshow-verten Jimmy Fallon.

Etter alt å dømme var frieriets timing altså nøye planlagt.

- Med «Late Night» vil timeplanen hans sakte, men sikkert bli roligere. Han ville gjøre det etter at «SNL» var ferdig innspilt fordi han ikke ville være en fraværende forlovede. Familien hennes elsker ham, avslørte kilden overfor Us Weekly den gang.

Tre måneder senere giftet turtelduene seg på Martha's Vineyard i Massachusetts, med over 150 gjester til stede. Blant gjestene var kjendiser som Olivia Wilde, Allison Williams, Rose Byrne, Jimmy Fallon, Jason Sudeikis og Jake Gyllenhaal.

LES OGSÅ: - Hun har født i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer