Frank Løke:

- Jeg får kjeft av familien hele tiden

Skandalemakeren Frank Løke angrer ikke på noe i løpet av året som er gått.

ELLEVILT ÅR: Frank Løke snakker ut om det elleville året som er gått. Selv angrer han ikke på noe. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ELLEVILT ÅR: Frank Løke snakker ut om det elleville året som er gått. Selv angrer han ikke på noe. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det en person som har markert seg godt i løpet av året som er gått, er det Frank Løke (38).

Da han dukket opp i årets utgave av programmet «Skal vi danse» på TV 2 tidligere i år, var det mange som husket ham som den rappkjefta bråkmakeren fra sin deltakelse i «Farmen Kjendis» året før.

Det skulle imidlertid vise seg at 38-åringen helt fint klarte å holde på imaget han allerede hadde skapt seg inne på gården.

Ved å blant annet henge ut samtlige av «Skal vi danse»-dommerne i sosiale medier - og ikke minst bli kastet ut av programmet for upassende oppførsel, etter at han strippet ned til en borat-truse, har overskriftene kommet deretter.

Men overskriftene stoppet imidlertid ikke med utkastelsen. Kort tid etter dukket han blant annet opp med 16-år yngre «Ex on the Beach»-Helene Hima på Se og Hør sin bursdagsfeiring, og klinte til foran kamera. Rett før jul ga han også ut en låt med en tilhørende musikkvideo som fikk de fleste til å heve bryna.

KLINTE TIL: Frank Løke og Helene Hima ankom Se og Hørs 40-årsfest sammen. Nå forklarer de hvordan relasjonen oppsto. Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/frank-loke-overrasket-med-ex-on-the-beach-profil/70241527 Vis mer

At Løke er ute etter å provosere, er det mange som hevder. Selv mener han at det aldri har vært som mål å lage mest mulig helvete i 2018.

- Nei, egentlig ikke. Det er lett å tenke sånn, men jeg tror ikke alle forstår at jeg alltid har vært den jeg er. Forskjellen er bare at jeg har kommet meg på tv, så flere har lagt merke til meg. Jeg løp rundt i tangatruse i 2001 også, sier Løke i et intervju med Dagbladet, og henviser til sitt famøse Borat-stunt.

Angrer ikke

At stuntene til Frank i løpet av året har gått utover familien til 38-åringen, legger han imidlertid ikke skjul på.

- Jeg får kjeft av familien hele tiden, men samtidig hadde de ikke forventet noe annet. De har kjent meg lengst, og vet hvordan jeg er. De sier fra hvis jeg bommer, men synes samtidig det er fint at jeg tør å være meg selv i offentligheten. Så får jeg heller bli elsket eller hatet, sier Løke i et Intervjuet med Dagbladet, der han oppsummerer året som er gått.

Saken fortsetter nedenfor.

Løke angrer nemlig ikke på noe av det som er blitt sagt og gjort i 2018. Selv hevder han at han har klart å skille sin profesjonelle side, som han er på jobb, med sin barnslige side, som han er på TV og som han omtaler som en hobby til avisen.

- 2018 var året der Norge oppdaget at jeg fortjente en plass på tv og i rampelyset. Jeg velger å kalle det galskapens år. Hvem vet hva som skjer når jeg faktisk kommer i 40-årskrisa, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

SØSTRENE OM FRANK: Heidi og Lise Løke overrasket i «Skal vi danse». Samtidig avslørte de mye om broren Frank. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Satte punktum for 2018

Julelåten «Jul hos ActionFrank» ble i god Frank Løke ånd, lansert som prikken over i-en på 38-åringens elleville år.

Sammen med låten slapp bråkmakeren også en musikkvideo med flere «Ex on the beach»-jenter, innslag av sexleketøy og rølp.

Saken fortsetter nedenfor.

AKTUELL MED JULELÅT: I musikkvideoen til låten «Jul hos ActionFrank», har Frank Løke blant annet fått hjelp av flere realitystjerner. Produsert av: Ole Jørgen Troøyen og Jon Even Kruger Skogen Vis mer

Under tittelen «Det beste med Frank Løkes nye låt er at han ikke synger sjøl» trillet Dagbladet en bedrøvelig ener på terningen. Med andre ord - ikke alle var like imponerte over resultatet.

I kjent Løke-drakt kom Frank med et like krast svar tilbake:

- Fyren som har skrevet anmeldelsen er sikkert en hardbarka rockefanatiker som hater alt som er kommersielt. Han har åpenbart ikke skjønt det, for musikken endrer seg. Kjendiser som kaster seg inn i industrien er rett og slett en ny epoke, og en trend jeg ønsker å følge.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke jobbe på et år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer