- Jeg får jo litt ekstra hofter i denne

Aylar var skremmende nær, men det måtte en mann i dameklær til for å få 40 poeng i Skal vi danse.

40 POENG: Åsleik Engmark og  Nadya Khamitskaya fikk årets første 40-poenger i Skal vi danse. Foto: Stella Pictures
40 POENG: Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya fikk årets første 40-poenger i Skal vi danse. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Aylar Lie og Egor Filipenko var nok en gang bare ett poeng fra å få årets første 40-poenger i Skal vi danse, men dommer Tor Fløysvik garderte, og dermed endte det med 39 poeng for Aylars Flashdance.

Men Tor Fløysvik var like etter svært fornøyd med å ha spart 10-poengeren sin til noe enda bedre. For med dameklær på kroppen fikk komikeren fire 10-ere for sin dans fra musikalen Hairspray.

- Dette er desidert mitt favorittantrekk. Jeg får jo litt ekstra hofter, og det svinger litt ekstra. Så dette er absolutt min favoritt. Jeg hadde aldri trodd at vi skulle få full pott, sier Åsleik Engmark til Seher.no.

- Jeg tror vi fikk så mange poeng fordi vi fikk showet på en måte som passet meg og oss skuespillere. Jeg kunne også komme med flere bidrag selv og det har jo vært bra, sier Åsleik.

Underveis i dansen fikk man blant annet se komikeren ramle av en stol. Det var et nøye innøvd nummer avslører han nå.

- Å falle ned fra stolen var et av mine bidrag. Og der fikk jeg vist mine akrobatiske triks, sier han.

På TV-skjermen innrømmet Engmark imidlertid at han var ganske nervøs etter dommernes utsagn før dagens danser. 

- Jeg var nervøs i dag, siden Tor sa at: i dag er det viktig å være seg selv.

Men dommerne mente tydeligvis at Knerten-regissøren var i sitt riktige element i kjole.


- I kveld startet vi med å si at alt er lov. Det er også dette. Hvis ikke dette er show og underholdning så vet ikke jeg. Måten dere harselerer med det på gjør dere på en fin og morsom måte, sa Trine Dehli Cleve om Åsleiks dans.

- Du har faktisk mer kontroll i showdance enn i quickstep. Kjempegøy å se på, sa Tor Fløysvik.

- Hairspray er en hyllest til dansen uansett hår og hårstyle og det klarte dere å formidle. Fantastisk avslutning på en morsom kveld, mente Christer Tornell.


Her er lørdagens danser:

Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya:
Showdans til Ladie's Choice , Zac Efron  (fra musikalen Hairspray)


- I kveld startet vi med å si at alt er lov. Det er også dette. Hvis ikke dette er show og underholdning så vet ikke jeg. Måten dere harselerer med det på gjør dere på en fin og morsom måte, sier Trine Dehli Cleve.

- Du har faktisk mer kontroll i showdance enn i quickstep. Kjempegøy å se på, sier Tor Fløysvik.

- Hairspray er en hyllest til dansen, og det fikk dere til også. Fantastisk avslutning på en morsom kveld.

Dommernes poeng:
Trine Dehli Cleve: 10 poeng. Tor M. Fløysvik: 10 poeng. Karianne Gulliksen: 10 poeng. Christer Tornell: 10 poeng =  40 poeng.Aylar Lie og Egor Filipenko:
Showdans til Flashdance - What a Feeling,  Irene Cara


- Det var kjempebra. Flashdance var en av mine store dansefilmfavoritter på 80-tallet. Jeg så rumba, samba og en del moves fra filmen. Veldig underholdende, sier Karianne Gulliksen.

- Dere er veldig synkronisert sammen. Det er vanskelige løft hun gjør. Dette var kjempebra, sier Christer Tornell.

- Dere utstråler også en trygghet. Jeg slappet av og koste meg. Dere var bare gode, sier Trine Dehli Cleve.

- Fortsetter du med det du gjorde i dag i latin, blir det pustebesvær på bakrommet her, sier Tor Fløysvik.

Dommernes poeng:
Trine Dehli Cleve: 10 poeng. Tor M. Fløysvik: 9 poeng. Karianne Gulliksen: 10 poeng. Christer Tornell: 10 poeng =  39 poeng.
Maria Haukaas Mittet og Asmund Grinaker:
Showdans til One Night Only,  Anika Noni Rose, Beyoncé, Sharon Leal (fra musikalen Dreamgirls)


- Dere sleit med å finne en konkret oppgave og løste det med å satte sammen flere danser. Det ble et fantastisk show som passet til musikken og dere som et dansepar, sier Trine Dehli Cleve.

- Dett var veldig bra. Det var en opplevelse å se på alt sammen, sa Tor Fløysvik.

Dommernes poeng:
Trine Dehli Cleve: 9 poeng. Tor M. Fløysvik: 8 poeng. Karianne Gulliksen: 9 poeng. Christer Tornell: 9 poeng =  35 poeng.
Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakurina:
Showdans til Voulez-Vous  / Cast of Mamma Mia the movie, Philip Michael, Christine Baranski, Julie Walters & Stellan Skarsgård  (fra musikalen Mamma Mia)

- Bortsett fra at han tafser damene på baken, er dette klassisk Stig Henrik. Kunne tenkt meg at du tok den litt mer ut, og tafset litt mer, som du startet, sier Tor Fløysvik.

- Dette ble en fantastisk fruktsalat. Dere spiller til hverandre og dere spiller til oss, sier Christer Tornell.

- Jeg er uenig med Tor som mener du er en analytisk fyr. Du spiller masse på følelser for meg. Du gir jernet og tråkker til. Jeg synes dette var veldig bra.

Dommernes poeng:
Trine Dehli Cleve: 9 poeng. Tor M. Fløysvik: 7 poeng. Karianne Gulliksen: 8 poeng. Christer Tornell: 9 poeng =  33 poeng.
Tommy Fredvang og Rakel Kristina Aalmo:
Showdans til We Go Together,  John Travolta & Olivia Newton-John (fra musikalen Grease)


- Til tider var dette noe underholdende, og da tenker jeg på når du er deg selv og gir jernet. Men du blir keitete og noe hjelpeløs på gulvet til tider. Ordinær forestilling, sier Tor Fløysvik.

Han får ikke helt med seg de andre danserne på det.

- Jeg synes du var en skikkelig fin Danny. For første gang føler jeg at det var bare bra. Det var ikke noe dårlig takt. Jeg synes dette var underholdende jeg, sier Karianne Gulliksen.

- Jeg skjønner at Tor begynner å dra på alderen. Dette her var jo bare nydelig. Helt fantastisk. Så godt at du fikk være med å være med å gjøre dette. Følte du koste og gledet deg, sier Trine Dehli Cleve.


Dommernes poeng:
Trine Dehli Cleve: 8 poeng. Tor M. Fløysvik: 5 poeng. Karianne Gulliksen: 7 poeng. Christer Tornell: 7 poeng = 27 poeng.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ikke noe imot en krangel