- Jeg får jævlig pes for utseendet

Hollywood vil ha norske Johanna Grønneberg tynnere. Og yngre...

MATGLAD: - Hvis jeg ikke ønsker å løpe på tredemølla til jeg blir så tynn - da får jeg drite i det. Det er så enkelt som det. Og det er mange ganger jeg driter i det, fordi jeg er superglad i mat - og det skal man ikke være i denne byen, sier Joh Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
MATGLAD: - Hvis jeg ikke ønsker å løpe på tredemølla til jeg blir så tynn - da får jeg drite i det. Det er så enkelt som det. Og det er mange ganger jeg driter i det, fordi jeg er superglad i mat - og det skal man ikke være i denne byen, sier Joh Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
Se videointervjuet med Johanna Grønneberg nederst i saken!

HOLLYWOOD: (SEHER.NO):  Førstkommende onsdag er det klart for den nye TVNorge-satsningen "Ja, vi elsker Hollywood", der MTV-programleder Johanna Grønneberg (30) er en av mange kvinner som spiller en svært sentral rolle.

Seher.no er på plass i Hollywood for å ta del i deler av innspillingen i den amerikanske filmbyen Los Angeles. Der forteller Grønneberg at hun ofte blir bedt om å slanke seg for sin TV-rolle.

- Jeg får jæskla pes for utseendet, jeg skulle vært både tynnere, yngre og hatt masse botox. Samtidig er det sånn at jeg velger å være i denne bransjen, og hvis jeg skal ansette en snekker - da har jeg lov til å be ham om å slå inn spikeren. Og jeg har lov til å be om at han skal rekke opp til den planken jeg skal ha banket inn, sier Johanna åpenhjertig til Seher.no.

Hun utdyper:

- På samme måte er det sånn at en person her, som skal ansette en programleder, har lov til å be om at hun skal være sånn og sånn. De har lov til å si at de vil ha en som skal være så og så tynn og så og så pen. Passer jeg ikke til det, så passer jeg ikke til det.

Likevel: Den munnrappe 30-åringen tar seg ikke nær av kritikken. Selv har hun nemlig ikke på noen som helst måte noe mål om å slanke seg.

- Hvis jeg ikke ønsker å løpe på tredemølla til jeg blir så tynn - da får jeg drite i det. Det er så enkelt som det. Og det er mange ganger jeg driter i det, fordi jeg er superglad i mat - og det skal man ikke være i denne byen. Her dytter de maten rundt på tallerkenen, de spiser den aldri. Selv spiser jeg deres mat - og min mat - som har blitt dyttet rundt, smiler hun.

Ifølge Johanna Grønneberg, som begynte å jobbe for MTV i 2005, får hun pes for utseendet sitt hver dag. Og selv er hun meget klar over årsaken til akkurat det.

-  Det er en forskjell på kjendiser i Norge og kjendiser her. I Norge er man liksom litt ene og alene på presseavtaler og jobben sin. Her i Los Angeles har man manager, buisnessmanager, produktmanager, en PR-agent, en stylist og hele det crewet der. De menneskene der jobber jo for at jeg skal jobbe, og jeg jobber jo når jeg er tynn og pen. Derfor vil de også ha meg tynn og pen, forteller hun til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood» har premiere på TVNorge onsdag 20.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg spekulerer i skilsmisser

Se videointervjuet med Johanna Grønneberg her:[obj:media:8434]