- Jeg får ingen «booty calls»

Den sexy superstjernen Rihanna påstår at hun er inne i en tørkeperiode.

OSER SEX: Den 23 år gamle sangerinnen fra Barbados har mang en gang blitt kåret til verdens mest sexy dame... og vi skjønner hvorfor! Foto: Stella Pictures
OSER SEX: Den 23 år gamle sangerinnen fra Barbados har mang en gang blitt kåret til verdens mest sexy dame... og vi skjønner hvorfor! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig gjestet den 23 år gamle skjønnheten fra Barbados, hvis hele navn er Robyn Rihanna Fenty, Ellen DeGeneres talkshow. 

Til overraskelse for både programlederen og resten av verden fortalte Rihanna åpenhjertlig om privatlivet sitt.

- Jeg dater ikke, og er ikke nødvendigvis glad for at jeg er singel. Det er faktisk ikke så gøy. Mitt sexliv er for tiden dødt, noe som ikke er bra. Ikke på lang sikt, ikke for meg og i hverfall ikke for underlivet mitt. Det er ikke gøy! fortalte hun til Ellen.

Sangerinnen bruker mye tid på å henge på Twitter, og avslørte hva grunnen til det er:

- Jeg er mye på Twitter sånn at jeg kan snakke med fansen min. For jeg får jo ingen «booty calls», prøvde Rihanna å overbevise Ellen og seerne.

23-åringen har, selvfølgelig, blitt koblet til mange menn og en av de siste er artisten Drake, uten at det ser ut til at det ble de to. Selv har artisten en klar oppskrift på hvordan «den rette» skal være:

- Jeg liker menn som er aggressive, men mystiske. Jeg vil at han skal ha selvtillitt og vite at han er mannen og jeg er kvinnen. Den eneste måten det vil funke på mellom oss er at begge er klar over rollene våre. Du vet, jeg kan ikke være mannen i forholdet. Jeg har ikke lyst til å ha den rollen. Jeg er jo mannen på jobb hele tiden, forklarte hun Ellen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Harper skal aldri gå i brukte klær   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer