SLITER PÅ FORHOLDET: James Cracknell hevder skadene etter at han ble påkjørt av en lastebil i USA, sliter på det ti år lange forholdet hans til kona Beverly Turner. Foto: All Over Press
SLITER PÅ FORHOLDET: James Cracknell hevder skadene etter at han ble påkjørt av en lastebil i USA, sliter på det ti år lange forholdet hans til kona Beverly Turner. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg får ikke være alene med barna mine

Først holdt han på å miste livet i en bilulykke, nå opplever idrettsstjernen en ny nedtur...

Publisert
SEHER.NO: Den britiske OL-mesteren i roing James Cracknell (38), svevde mellom liv og død, da han i januar i fjor ble påkjørt av en lastebil under en sykkeltur i USA.

Etter sammenstøtet med lastebilen som kom bakfra, fikk Cracknell to brudd på hodeskallen, og familien hans ble tilkalt for å ta farvel, i tilfelle kroppen hans ikke skulle orke mer.

Mirakuløst kom seg imidlertid mirakuløst nok etter skadene, men nå opplever han en ny personlig nedtur, ifølge Daily Mail.

Får ikke være alene med barna
På grunn av at han stadig opplever hukommelsessvikt, får han ikke lenger lov til å være alene med sine to barn, i tilfelle han skulle glemme noe som kan sette dem i fare.

- Jeg får ikke være alene med barna. Jeg føler meg litt ubrukelig. Jeg kan ikke hjelpe til, sier han til avisa.

Kona Beverly Turner må derfor ta seg av sønnen Croyde (7) og datteren Kiki (2) alene, mens James jevnlig besøker en nevrolog i håp om bli bedre.

Han hevder hukommelsestapene er så ille at han kan ha glemt hva en film handler om, dagen etter at han har sett den.

Sliter på forholdet
James kan heller ikke kjøre bil, bruker lang tid på enkle oppgaver og blir lett irritert sammen med barna.

I et intervju med Radio Times, innrømmer Cracknell at lidelsene i etterkant av ulykken har ført til slitasje på det ti år lange forholdet.

- Vi snakker ikke om annet enn skadene mine, og det tar moroa ut av forholdet. Det kan ikke være lett for henne.

Nå håper Cracknell - som, sammen med blant andre norske Olaf Tufte, var en av de mestvinnende roerne forrige tiåe, med OL-gull i både i Sydney-lekene i år 2000 og i Athen i 2004 - at han skal klare å komme i bedre form innen paret får sitt tredje barn, som ble unnfanget rett før ulykken.

- Jeg er veldlig lei meg for at at skaden min har fått så store konsekvenser for alle, sier han til Radio Times, ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg kunne blitt drept

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer