TAKKNEMLIG: «Game Of Thrones»-skjønnheten Emilia Clarke er blitt satt på en tøff diett og trener flere timer daglig før innspillingen av «Terminator: Genesis». Men filmstjernen vil ikke klage, siden hun føler seg så priviligert. Her er hun på Vanity Fairs Oscar-fest nylig. Foto: FameFlynet
TAKKNEMLIG: «Game Of Thrones»-skjønnheten Emilia Clarke er blitt satt på en tøff diett og trener flere timer daglig før innspillingen av «Terminator: Genesis». Men filmstjernen vil ikke klage, siden hun føler seg så priviligert. Her er hun på Vanity Fairs Oscar-fest nylig. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg får ikke spise noe som er godt

«Verdens mest sexy kvinne» er satt på beinhard diett.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Emilia Clarke (26), kjent fra suksess-serien «Game Of Thrones», føyer seg nå inn i rekken av filmstjerner som virkelig anstrenger seg for å passe inn i roller.

Clarke, som for en måned siden ble kåret til verdens mest sexy kvinne av nettstedet AskMen, har fått rollen som Sarah Connor i «Terminator: Genesis».

Og for å spille kriger i en dystopisk fremtids-oppfølger, er det visse ting som kreves. Den flotte 26-åringen er dermed blitt satt på et strengt diett- og treningsregime for å forberede seg til filmen.

Både hvete, sukker, koffein og melkeprodukter er strengt forbudt, skriver ContactMusic.

- Jeg får ikke lov til å spise noe som kan komme til å smake godt. Men ikke tro at jeg klager, fordi, tro meg - jeg vet akkurat hvor heldig jeg er, sier den unge stjernen til det britiske magasinet InStyle ifølge ContactMusic.

Fra scones til styrketrening

Ironisk nok ble Clarke intervjuet av magasinet i nærheten av et high tea-oppsett fylt av sandwicher, sones, kjeks, søtsaker, pisket krem og ulike tesorter.

TV-FAVORITT: Briten er blitt en stor stjerne etter rollen som Daenerys Targaryen i «Game of Thrones». Her fra sesong 2. Foto: Stella Pictures
TV-FAVORITT: Briten er blitt en stor stjerne etter rollen som Daenerys Targaryen i «Game of Thrones». Her fra sesong 2. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alt på disse fatene ser fantastisk ut, men hjerteskjærende nok får jeg ikke spise noe av det. Ikke en eneste ting på dette bordet. Unntatt en kopp te. En kopp med te. Uten sukker. Uten fløte, påpeker hun.

Når hun ikke skjærer tenner over at hun må unngå slike fristelser, biter hun tennene sammen på trening. Briten forteller at hun den siste tiden har drevet med våpentrening «hele dagen, hver eneste dag».

- Jeg har bedrevet skytetrening med våpen, vektløfting, kick-boxing og generelt gitt jernet, understreker Emilia Clarke.

LES OGSÅ: Holdt mystisk forlovesesfest