Khloé Kardashian:

- Jeg får ikke noe hjelp

Kardashian-søsteren avslører hvorfor hun trener med datteren.

HJELP: Khloé Kardashian har ofte med seg datteren, True, på trening. Nå avslører hun hvorfor. Foto: ENT / Splash News / NTB
HJELP: Khloé Kardashian har ofte med seg datteren, True, på trening. Nå avslører hun hvorfor. Foto: ENT / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I flere år har folk latt seg fascinere og irritere av den velkjente Kardashian/Jenner-familien. Gjennom familiens serie, «Keeping Up With the Kardashians», har fansen fått et unikt innblikk i hverdagen, og man har dermed fått følge hver av søsknenes reise.

Spesielt Khloé Kardashian (36) ser ut til å fascinere seerne, eller rettere sagt hennes noe spesielle forvandling gjennom årene. Flere ganger har det blitt hevdet at hun har fikset på utseendet.

Trofaste fans har imidlertid fått følge hennes treningsreise, og de siste årene har hun blitt en ivrig fitness-elsker. Vendepunktet kan sies å være i 2015, etter at hun skilte seg fra eksmannen Lamar Odom (40).

- Får ikke hjelp

Senere samme år kunne hun avsløre at hun hadde gått ned betydelig i vekt, etter å ha hatt problemer med dette i en årrekke. I dag har realitystjernen lagt om kostholdet fullstendig. Hun spiser både sunt og trener regelmessig, og sistnevnte har følgere på sosiale medier fått ta del i.

Det er imidlertid ikke bare følgerne som får være med Khloé på trening. Også datteren True (2), som hun har med basketballspilleren Tristan Thompson (29), er hyppig å se på treningsøktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer