Khloé Kardashian:

- Jeg får ikke noe hjelp

Kardashian-søsteren avslører hvorfor hun trener med datteren.

HJELP: Khloé Kardashian har ofte med seg datteren, True, på trening. Nå avslører hun hvorfor. Foto: ENT / Splash News / NTB
HJELP: Khloé Kardashian har ofte med seg datteren, True, på trening. Nå avslører hun hvorfor. Foto: ENT / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I flere år har folk latt seg fascinere og irritere av den velkjente Kardashian/Jenner-familien. Gjennom familiens serie, «Keeping Up With the Kardashians», har fansen fått et unikt innblikk i hverdagen, og man har dermed fått følge hver av søsknenes reise.

Spesielt Khloé Kardashian (36) ser ut til å fascinere seerne, eller rettere sagt hennes noe spesielle forvandling gjennom årene. Flere ganger har det blitt hevdet at hun har fikset på utseendet.

Trofaste fans har imidlertid fått følge hennes treningsreise, og de siste årene har hun blitt en ivrig fitness-elsker. Vendepunktet kan sies å være i 2015, etter at hun skilte seg fra eksmannen Lamar Odom (40).

- Får ikke hjelp

Senere samme år kunne hun avsløre at hun hadde gått ned betydelig i vekt, etter å ha hatt problemer med dette i en årrekke. I dag har realitystjernen lagt om kostholdet fullstendig. Hun spiser både sunt og trener regelmessig, og sistnevnte har følgere på sosiale medier fått ta del i.

Det er imidlertid ikke bare følgerne som får være med Khloé på trening. Også datteren True (2), som hun har med basketballspilleren Tristan Thompson (29), er hyppig å se på treningsøktene.

Nå avslører realitystjernen at det er nettopp treningen som har fått henne gjennom den pågående coronapandemien.

Det gjør hun i et intervju med Refinery29, der hun samtidig innrømmer at hun ofte tar med seg datteren på trening, fordi hun ikke får noen annen hjelp.

- Jeg måtte lære meg å tilpasse treningene med mor-datter-økter. True trener åpenbart ikke, men det er ting som å putte henne i en vogn og sprinte opp en bakke. Jeg festet en vogn til livet fordi jeg ikke får noen hjelp med henne. Vi prøver bare å finne en løsning alle sammen.

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Godt eksempel

Videre forteller 36-åringen at hun forhåpentligvis setter et godt og sunt eksempel ved å ha med seg datteren på treningsøktene.

- Jeg vil vise datteren min at det finnes sunne måter å være aktiv på hver dag. Du må ikke nødvendigvis være så streng på et studio. Jeg liker å trene tidlig, det setter tonen for resten av dagen min. Det får meg til å ville spise bedre og være aktiv og sunn, forteller hun, og legger til:

- Ved at hun ser meg på den måten, så håper jeg at hun også blir aktiv og kan ta vare på seg selv.

Tilbake med eksen?

Den nye uttalelsen om at hun ikke får noen hjelp med datteren, kan virke å være stikk i strid med de seneste ryktene.

Det er nemlig ikke så lett å bli klok på forholdet mellom Trues foreldre. De gikk som kjent fra hverandre etter at basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé - flere ganger.

De siste månedene har imidlertid mye tydet på at de to eksene er på vei til å finne tilbake til hverandre, og har blant annet blitt avbildet sammen flere ganger - i tillegg til at de samarbeider om datteren.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

En kilde, som hevder å stå 36-åringen nær, fortalte til Us Weekly i september at paret samarbeider godt om datteren.

- Khloé og Tristan har det veldig bra og har hatt det bra en stund, sa kilden til nettstedet, og fortsatte:

- Karantene har ført dem nærmere hverandre enn noen gang, og Tristan har vært veldig oppmerksom og engasjert i Khloé og True og deres hverdagslige liv.

LES OGSÅ: - Vil ikke ha det i programmet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer