FORELSKET: Irina Shayk har i halvannet år datet en av verdens mest berømte fotballspillere, Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Irina Shayk har i halvannet år datet en av verdens mest berømte fotballspillere, Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg får ikke gå i fred på gaten

Hverdagen til Cristiano Ronaldos kjæreste har blitt snudd på hodet etter Sports Illustrated-sukssesen. Se bildespesial!

Publisert
Se flere bilder fra Irina Shayks modellkarriere nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Den russike modellen Irina Shayk (25) har i halvannet år vært best kjent som kjæresten til fotballstjernen Cristiano Ronaldo. Men etter at hun i februar fikk æren av å pryde det prestisjetunge badedrakt-nummeret til bladet Sports Illustrated, kan hun knapt gå ut døren uten å bli gjenkjent.

- En kveld jeg gikk ut for å lufte hunden min, kom det plutselig en mann opp til meg, med en pose full av blader. Han spurte om jeg kunne signere dem.

- Klokka var ti om kvelden og jeg stod der med vått hår, sier hun til bladet Forbes ifølge Daily Mail.

Shayk avslører også at hun i kjølvannet av Sports Illustrated-forsiden også har fått flere filmtilbud, men foreløpig har hun ingen planer om å prøve seg i Hollywood.

- Flere filmprodusenter har kontaktet meg, men jeg ønsker å konsentrere meg om modell-karrieren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kapret drømmejobben i bikini

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer