<strong>BEVEGET:</strong> En svært beveget Hennie leste en tekst av Lars Saabye Christensen under minnemarkeringen i Oslo Spektrum forrige søndag.  Foto: SCANPIX
BEVEGET: En svært beveget Hennie leste en tekst av Lars Saabye Christensen under minnemarkeringen i Oslo Spektrum forrige søndag. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg får ikke broren min tilbake

Aksel Hennie sørger over tapet av broren Annan, men mener man må fokusere mer på livet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at Annan Forbes Hennie (29), broren til skuespiller Aksel Hennie (35), omkom i en fallskjermulykke på Jarlsberg flyplass i Tønsberg. I et stort intervju til VG i dag forteller Hennie åpenhjertlig om sorgen rundt det å ha mistet lillebroren.

- Jeg har bestemt meg for å ta en dag av gangen. Jeg tror det er det eneste jeg og andre i min situasjon kan gjøre. Så får man se hva det bringer av eventuelle tanker og motstand. Hvis man fokuserer på tapet får man til grunne, sier han til avisen.

Den populære skuespilleren, som for tiden er aktuell i filmatiseringen av Jo Nesbøs bok «Hodejegerne», har høstet ros da han sist søndag, bare dager etter brorens tragiske bortgang, leste en tekst under minnesmarkeringen i Oslo Spektrum.
 
- Jeg var usikker på om jeg ville klare å gjennomføre det før jeg sto der., men jeg følte en enorm støtte fra de pårørende og de etterlatte, og de andre som var i sorg. Jeg tror på en måte vi hjalp hverandre litt de minuttene det tok å lese teksten, sier Hennie.

Da «Hodejegerne» hadde førpremiere under filmfestivalen i Haugesund var ikke Hennie der sammen med de andre skuespillerne.

- Det kjentes veldig rart å ikke følge filmen til Haugesund. Men, det er filmen som er viktig, og heldigvis fungerer den veldig godt uten meg i salen.

Hennie håper at det å gå å se Hodejegerne på kino vil være med på å få tankene over på noe annet.

- Det er viktig å ha filmer som skrur deg av, filmer som gjør at du ikke trenger å være i høyeste emosjonelle beredskap hele tiden. Døden er til stede i livet til enhver tid, og det eneste vi kan gjøre er å fokusere mer på livet, sier han i intervjuet.
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Barnet var ikke planlagt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer