«Skal vi danse»

- Jeg får hjertet i halsen av Frank

Heidi og Lise Løke kunne avsløre litt av hvert om Frank Løke.

SØSTRENE OM FRANK: Heidi og Lise Løke overrasket i «Skal vi danse». Samtidig avslørte de mye om broren Frank. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under lørdagens «Skal vi danse»-sending overrasket Frank Løke (38) publikum stort da han tok med søstrene Heidi (35) og Lise Løke (33) på parketten.

At de skulle ta del i showet, kan både Heidi og Lise avsløre overfor Se og Hør at de ikke ante noen ting om - før de ankom dansestudioet.

- Det er så typisk Frank egentlig. Vi skulle være publikum i dag, men på vei inn får vi høre at det var noen kokosnøtter som skulle kastes, og plutselig var vi en del av koreografien, fortalte Heidi lattermildt.

Uenig

Frank har de siste månedene skapt en rekke overskrifter i mediene. Under navnet «Action Frank» på Instagram, deler han flittig både lettkledde og spenstige innlegg med følgerne sine.

Privat er han ifølge lillesøsteren Lise en myk mann.

- Jeg synes Frank fortjener å få frem at han er en myk mann, for det er han. Også er han en kjempesnill storebror som alltid passer på oss. Tro det eller ei, så er han veldig myk, sa hun.

Lillesøsterens utsagn er imidlertid Frank helt uenig i.

- Jeg er ikke en myk mann.

- Jeg passer på mine nærmeste, men myk er jeg ikke altså. Betong er ikke mykt, det vet du selv, sa han bestemt.

Saken fortsetter nedenfor.

«Payback»

Under dansenummeret lørdag kveld begynte de tre søsknene og Franks dansepartner Tone Jacobsen dansen med at Heidi og Lise kastet kokosnøtter på storebroren. Da Se og Hør traff dem etter opptredenen var Heidi strålende fornøyd med innsatsen. Hun og Lise hadde nemlig satt sine spor på brorens overkropp.

Etter kokoskastingen ble nemlig Frank dekket av røde merker, og det var tydelig at håndballspillerne hadde vært treffsikre i kastingen sin.

- Payback fra da vi var små. Bra vi traff, sa Heidi lattermildt.

At Frank har fått mye oppmerksomhet den siste tiden har selvsagt søstrene fått med seg, og det er ikke alltid det 38-åringen deler faller i like god jord.

- Jeg blir alltid redd når han legger ut poster og tagger meg på Facebook og Instagram. Jeg får hjertet i halsen. Det er faktisk helt grusomt, men han er en god og snill bror altså, det er han, sa Heidi.

SKAL VI DANSE: Dagbladets reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer

Skadet

Også før premieren på det populære danseprogrammet var den tidligere håndballspilleren i mediene. 38-åringen klarte nemlig å pådra seg et ribbeinsbrudd, bare to uker før første sending.

Det var VG som først omtalte saken.

- På treningen i går skulle jeg løfte dansepartneren opp rundt hodet, og plutselig var det som om noen kjørte en kniv inn i siden min. Om det skyldes en svakhet som følge av boksingen eller selve løftet, vet jeg ikke. Ribbeinssmerter kan ofte melde seg etter noen dager, fortalte han til avisen.

Overfor Se og Hør forklarte Frank at han ikke hadde noe annet valg enn å trosse smertene.

- I år har jeg vært med på verdens tøffeste triatlon, Norges tøffeste sykkelløp og vært i bokseringen med norgesmesteren, og så er det altså på dansegulvet med jive at jeg brekker noe.

- Legene har gitt meg smertestillende og rådet meg til å ta det med ro og la bruddet få være i fred. Jeg har ikke tenkt å følge det rådet noe særlig. Jeg tar aldri smertestillende. Jeg liker ikke å tilføre kroppen medisin på grunn av smerte, fortsatte han.

LES OGSÅ: Stod opp midt på natten for å øve naken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer