TURTELDUER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre siden de spilte sammen i serien That '70s Show. Foto: All Over Press
TURTELDUER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre siden de spilte sammen i serien That '70s Show. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg får ha sex med Mila Kunis!

Ashton Kutcher avslører at han fortsatt må klype seg i armen før han legger seg om natten.

Publisert

SEOGHØR.NO: Under en teknologi-konferanse i Australia på fredag, skrøt Two and a Half Men-skuespiller Ashton Kutcher (37) hemningløst av sexlivet sitt med Mila Kunis (31); to ganger viste kjekkasen sin glede over å få gå til sengs med en av verdens vakreste kvinner.

Ashton innrømte at han hadde «tenkt lenge» på hva han skulle dele med publikummet på konferansen og begynte med å fortelle om en nylig episode fra sitt eget liv.

– I forrige uke gikk jeg tur med Mila... Kunis, min forlovede, sa 37-åringen til begeistret plystring og applaus før han la til:

NYBAKTE FORELDRE: Nylig ble Ashton og Mila foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press
NYBAKTE FORELDRE: Nylig ble Ashton og Mila foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press Vis mer

– Jeg får ha sex med henne. Det er fantastisk!


Videre fortalte superstjernen at paret hadde snakket om Milas nye film Jupiter Ascendig under gåturen, hvor brunetten spiller dronningen av menneskeheten.

Dermed fikk publikum seg igjen en god latter da Ashton utbrøt at han «har sex med dronningen av menneskeheten!».

I starten av oktober i fjor ble det fremtidige brudeparet foreldre til lille Wyatt.

LES OGSÅ: Viste seg på rød løper etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer