- Jeg får frierbrev fra Norge

Norske kvinner lar seg sjarmere av den svenske TVNorge-profilen Morgan Karlsson.

MYE OPPMERKSOMHET: Morgan Karlsson får frierbrev fra norske kvinner. Men for tiden foretrekker han å leve singellivet. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
MYE OPPMERKSOMHET: Morgan Karlsson får frierbrev fra norske kvinner. Men for tiden foretrekker han å leve singellivet. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne høsten viser Morgan Karlsson (41) seg fram i TVNorge-programmet «Morgan og Ola-Conny gjør Norge».

I SALG NÅ: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om Morgan Karlsson.
I SALG NÅ: I Se og Hør Weekend kan du lese mer om Morgan Karlsson. Vis mer

TV-personligheten har vist seg på norske skjermer i flere år. Det har norske kvinner lagt merke til. Ifølge ham selv er det flere enn 100 mennesker som tar kontakt med ham hver eneste dag.

Men Karlsson trives for tiden best på egenhånd.

- Jeg får frierbrev fra Norge og Sverige. Men jeg er ikke så interessert i kjærlighet for øyeblikket. Jeg har levd dette morsomme livet, med reiser og tilbud, en stund. Jeg har det mest morsomt når jeg er ute og danser for meg selv, sier han til Se og Hør.

De gangene TV-kjendisen har invitert kvinner med hjem, har det blitt medieoppslag. Det synes ikke Karlsson noe om.

- Men det har hendt at jeg har invitert jenter hit og bydd dem på kaffe. Senere sto det i avisen at Morgan har funnet kjærligheten. Det er så overdrevent, forteller han.

I løpet av oppholdet i Norge har de to kamereatene blant annet prøvd seg på samisk joik, og å spille curling mot tidligere OL-mester Pål Trulsen.

Og duoen fikk kjenne på kroppen at de har mange norske fans, da de spilte inn serien.

- Vi var i en norsk by under innspillingen og gikk inn for å låne toalettet på en Shell-stasjon. Da vi kom inn stoppet hele butikken opp. De hoppet rundt som gale sauer. Vi følte oss til tider litt som rockestjerner, har de to tidligere sagt til Seoghør.no.

Se intervju med Morgan og Ola-Conny:

LES OGSÅ: Her er Ola-Conny i sykesenga

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer