SUPERSTJERNE: Det var hysteriske tilstander da Gerard Butler ankom Saga Kino i Oslo i fjor. Men for filmkjekkasen er ikke dette nødvendigvis bare positivt.  Foto: Anders Myhren, Seher.no
SUPERSTJERNE: Det var hysteriske tilstander da Gerard Butler ankom Saga Kino i Oslo i fjor. Men for filmkjekkasen er ikke dette nødvendigvis bare positivt. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Jeg får for lite sex

Det er ikke bare fordeler med å være en superstjerne...

SEHER.NO:  Flere hundre fans, de fleste kvinnelige, møtte opp da superstjernen Gerard Butler ankom Saga Kino i Oslo i fjor. Tilstandene var hysteriske. Men for filmkjekkasen er ikke dette nødvendigvis bare positivt.

- Ettersom jeg har blitt en ganske kjent skuespiller, har jeg mye mindre sex, fordi jeg er mer paranoid nå. Jeg er mye mindre «rampete» nå i forhold til hvordan jeg var før, sier Butler til Now Magaxine.

Butler vant People Magazine's årlige kåring, «Sexiest Man Alive», som etter hvert blitt en prestisjefylt konkurranse. Så tilbudene skranter det nok ikke på. Men Butler er nå redd for at eventuelle kvinner han ligger med skal selge historier om ham til media. Derfor opptrer han nå mer forsiktig men tanke på kvinner, og han prøver å holde kjærlighetslivet sitt så privat som mulig.

- Mine to siste kjærester - et forhold varte i 2 år, og det andre i 18 måneder - var det aldri noen som fant ut om. Jeg er veldig god til å holde på hemmeligheter, sier han til The Sun.

Butler, som nylig var i Norge for å fronte filmen «Law Abiding Citizen», uttalte nylig at han var på utkikk etter kjærlighet. Men hva han så etter i en kvinne, kunne han ikke svare på.

- Det er egentlig helt umulig å si, for det ville jeg ikke vite før jeg så henne. Alle mulige småting, fra at hun er snill og uskyldig til hennes styrke og kraft. Det kommer helt an på hvordan hun er som person, sa han ifølge Female First.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!.
 
LES OGSÅ: - Vil ta av skjorta i hver film