Bianca Ingrosso ble singel:

- Jeg får en del oppmerksomhet nå

Den svenske realitystjernen Bianca Ingrosso åpner opp om singeltilværelsen.

NY TILVÆRELSE: Bianca Ingrosso innrømmer at hun synes det har vært vanskelig å venne seg til en ny tilværelse som singel. Foto: NTB Scanpix
NY TILVÆRELSE: Bianca Ingrosso innrømmer at hun synes det har vært vanskelig å venne seg til en ny tilværelse som singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kom nyheten om at den svenske realitystjernen Bianca Ingrosso (24), kjent fra realityprogrammet «Wahlgrens Värld», og kjæresten gjennom fem år, Phillipe Cohen (24), har gått hver til sitt.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte liksom ikke, bekreftet Bianca til den svenske avisen Aftonbladet, etter at ryktene om et brudd hadde versert lenge.

Selv om det ikke er første gang Bianca og Phillipe har gjort det slutt, er overgangen til singeltilværelsen noe uvant for realitystjernen.

- Tatt litt tid

I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen Alice Stenlöf (22), åpner Bianca opp om hvordan livet har vært de siste ukene, uten kjæresten ved sin side.

- Det har tatt litt tid for meg å lande en ny tilværelse, men nå føler jeg at jeg virkelig har klart det, og nyter det, forteller Bianca til venninnen sin.

ÅPNET OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

Hun forteller blant annet at hun har tilbrakt mye tid med venner, og fokusert på å gjøre morsomme ting sammen med dem.

Hun har også opplevd at interessen fra det motsatte kjønn har økt betraktelig etter at bruddet ble kjent.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

🖤🖤🖤🖤🖤

Et innlegg delt av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Mye oppmerksomhet

At Bianca er en populær jente blant guttene i vårt kjære naboland, er det ingen tvil om. Spesielt i sosiale medier, har Bianca merket en voldsom interesse.

- Jeg får en del oppmerksomhet nå. Det er helt sykt. Meldingsboksene mine er helt ville. Folk tagger hverandre og skriver «Vi skal til Stockholm, Bianca er singel», forteller Bianca i podkasten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Av-og-på-forhold

Det var i 2014 Bianca og Phillipe møttes for første gang, og har siden den gang hatt et av-og-på-forhold - mye på grunn av deres avstandsforhold.

I fjor flyttet paret sammen, men samboerskapet ble kortvarig. I oktober kunne Bianca fortelle at hun og Phillipe fremdeles var sammen, men at de ikke lenger bodde sammen.

I et intervju med Aftonbladet forrige uke fortalte realitystjernen at hun den siste tiden har fylt opp tiden sin med jobb, for å få tankene over på noe annet etter bruddet.

- Jeg jobber med mine egne varemerker, spiller inn «Wahlgrens Värld» og «Talang». Jeg har to hunder, og snart skal jeg flytte til Östermalm. Men jeg prøver også å prioritere å ha det gøy med venner, sa hun til Aftonbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

God støtte fra mamma

Selv om det nå ser ut til at Bianca trives i den nye tilværelsen som singel, er det alltid godt med god støtte fra familie og venner.

Spesielt moren til Bianca, Pernilla Wahlgren (51), har alltid vært en hjelpende hånd for den populære realitystjernen.

I et tidligere intervju med Aftonbladet har hun uttalt at hun støtter datteren gjennom vanskelige tider.

- Jeg støtter henne gjennom å bare være der. Om hun vil prate, så prater vi. Vil hun ikke, så holder jeg meg unna uten å være for påtrengende, har hun sagt.

LES OGSÅ: - Jeg gråt mest etter besøkene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer