- Jeg får det som jeg vil med menn

Tone Damli Aaberge tatt på senga av sitt eget svar om menn i 2005.

TRE ÅR: Nå har Hennie og Damli Aaberge vært sammen i tre år. Foto: Stella Pictures
TRE ÅR: Nå har Hennie og Damli Aaberge vært sammen i tre år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før Tone Damli Aaberge (24) skulle stå på scenen i «Idol»-finalen i 2005, ble hun spurt om hvem som var hennes topp tre kjendismenn.

Da svarte hun Aksel Hennie, David Eriksen og David Beckham. Da VG minner Aaberge, som er samboer med Hennie, på svaret, blir hun forfjamset.

- Kødder du? Ha-ha, det husker jeg ikke. Men der ser du, jeg får det som jeg vil. Jeg går for det jeg vil ha, forteller hun til Dagbladet Magasinet.

Hennie og Tone ble sammen for tre år siden. Eriksen har vært artistens manager i syv år, og Beckham spiste Aaberge middag med ved en anledning i Beverly Hills.

- Jeg vet at jeg ikke lever som alle andre 24-åringer, og jeg har kanskje hoppet over noen faser som mine jevnaldrende går gjennom. Jeg tror av og til folk har glemt hvor ung jeg egentlig har vært, men så skal det sies at jeg også har en kjæreste som er betraktelig eldre enn meg.

Artisten slipper mandag samleplaten «Looking Back», som er en samling med Tones favorittlåter, samt tre nye sanger.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Selvfølgelig har hun Norges fineste rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer