- Jeg får angst og tror jeg skal dø

Alexandra Joner kjenner på frykten hver gang hun nærmer seg stupebrettet.

SEXY: Alexandra Joner vil vise frem kroppen i badetøy i «Skal vi stupe» på TV 2 fra og med søndag. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
SEXY: Alexandra Joner vil vise frem kroppen i badetøy i «Skal vi stupe» på TV 2 fra og med søndag. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den sexy artisten og danseren Alexandra Joner (22) er blant kjendis-deltakerne i TV 2s nye program «Skal vi stupe», som har premiere på søndag. Hun konkurrerer sammen med eksturner Espen Jansen.

På fredag tok Alexandra en pause i stupe-øvingen for å kose seg på NRJ Music Awards - og kunne fortelle at TV-innspillingen er langt fra smertefri.

- Hver gang før jeg skal stupe får jeg angst, og er redd for å dø. Det er skikkelig skummelt, jeg trodde ikke det kom til å være så utfordrende, forteller hun til Seoghør.no.

Hun har ennå ikke våget seg opp på 5-meteren.

-  Jeg har prøvd meg på tremeteren, men jeg tror ikke jeg kommer til å klare å stupe fra 5-meteren. Det tør jeg rett og slett ikke. Jeg er for redd! 

Likevel er den flotte artisten glad hun ble med. 

- Jeg sa ja med fordi det er en utfordring, og jeg ville lære meg å stupe! Det er veldig gøy også, selv om jeg til tider er livredd, sier hun og ler.

Det er kanskje ikke så rart at 22-åringen er redd, da programmet er basert på det utenlandske TV-konseptet «Stars in Danger» - Stjerner i fare.

Tidligere har en av de andre deltakerne, Jahn Ivar «Mini» Jakobsen, slått seg kraftig. 

I sin kunngjøring tidligere i år, skrev TV 2 at i «Stars in danger» skal seks kjendispar konkurrere mot hverandre i flere spektakulære stupe-konkurranser. Kjendisparene skal på kort tid lære seg å utføre imponerende og spektakulære stup fra store høyder i dype basseng. De skal stupe solo, og de skal gjøre synkronstup.

Vanskelighetsgraden økes gradvis, og målet er at man på kort tid skal gå fra å overvinne frykten for å gjøre mageplask fra 10-meteren til å imponere med spektakulære og akrobatiske synkronstup.

Erfarne fagdommere skal bedømme parene, og hver uke må ett par forlate konkurransen inntil det til slutt står igjen ett vinnende par i den store finalen.

De andre parene er Jahn Ivar «Mini» og Roar Strand, Aleksandra Kakurina og Nadya Khamitskaya, padlerne og ekteparet Eirik Verås Larsen og Mira Verås Larsen, Otto «Sinnasnekkeren» Robsahm og Lars fra bandet Plumbo, pluss skuespillerne Odd-Magnus Williamson og Tobias Santelmann.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer