BOR MED KATTEN: Tore Strømøy er blant NRKs kjæreste programledere, men «Tore på sporet»-profilen mener at det skorter på interesse fra damene i privatlivet.   Foto: Se og Hør
BOR MED KATTEN: Tore Strømøy er blant NRKs kjæreste programledere, men «Tore på sporet»-profilen mener at det skorter på interesse fra damene i privatlivet. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg får altfor få dametilbud

Tore Strømøy synes det er for få damer som er på sporet av ham.

SEOGHØR.NO: NRK-profilen Tore Strømøy (52) har lokket mange TV-seere til statskanalen i en årrekke med suksesserien «Tore på sporet».

Men i privatlivet er det visst for få damer som flokker seg rundt ham, ifølge trønderen. Strømøy, som ble skilt fra kona i 1998, deler nå bare bolig med katten Bruce.

- Dametilbud? Nei, det er det altfor få av, innrømmer han overfor VG.
 
Den single programlederen medgir at arbeidet med den populære programserien er en ensom og krevende jobb. Han har ingen stor stab med på laget, og kan til tider bruke flere år på å løse en sak.

- Jeg er blitt flink til å hjelpe andre mennesker, men kanskje ikke så flink til å hjelpe meg selv, forteller han til VG.

«Tore på sporet» har sesongpremiere på NRK1 klokken 20.15 i kveld. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide her!