- Jeg får alltid dårlig samvittighet når kona mi ikke er happy

Louise Angelica Riise fikk en knekk etter ektemannens beskjed.

STILIG PAR: John Arne Riise med kona Louise Angelica Riise under Costume Awards på Gamle Lodgen i Oslo i slutten av januar.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STILIG PAR: John Arne Riise med kona Louise Angelica Riise under Costume Awards på Gamle Lodgen i Oslo i slutten av januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor høst ble det kjent at fotballstjernen John Arne Riise (35) og kona Louise Angelica (25) skulle flytte fra Kypros til India, for at han skulle få fortsette karrieren i klubben proffklubben Delhi Dynamos.

I «God Kveld Norge», som ble sendt denne helgen, ser vi at det var en svært tøff beslutning som gikk ut over kona Louise Angelica. Hun gruet seg allerede før India-turen til å flytte nedover.

- John Arne ringte i stad og sa: «nå er datoen for India-turen satt. Nå drar vi. Nå er det ingen vei tilbake». Det kommer til å bli så tungt, sier hun gråtkvalt i klippet, som opprinnelig er sendt i TV-programmet «Bloggerne» på TV 2 Livsstil.

Saken fortsetter under bildet.

GRUET SEG: Louise Angelica forteller gråtkvalt for åpent kamera at hun ikke hadde noe lyst til å flytte til India. Opprinnelig skulle paret vært der i to år, men Riise brøt kontrakten halvannet år før tiden. Her fra ELLEs sommerfest i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GRUET SEG: Louise Angelica forteller gråtkvalt for åpent kamera at hun ikke hadde noe lyst til å flytte til India. Opprinnelig skulle paret vært der i to år, men Riise brøt kontrakten halvannet år før tiden. Her fra ELLEs sommerfest i fjor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Jeg tror hun fikk en knekk der nede

Det ble fem lange uker for bloggeren, som til slutt lot ektemannen være igjen i India alene. Han forklarer i et intervju med «God Kveld Norge» at det var en tøff tid, også for ham.

- Jeg har gutta på laget og har fokus på det jeg skal gjøre. At hun da kommer ned for å støtte meg, det setter jeg pris på, men jeg tror hun fikk en knekk der nede. Jeg får alltid dårlig samvittighet når kona mi ikke er happy.

Halvannet år før tiden brøt Riise kontrakten med fotballaget, og ekteparet vendte nesen hjemover. Da Seoghør.no møtte paret under Costume Awards i slutten av januar fortalte paret at de nå drømmer om å utvide familien:

- Det er en av tingene jeg håper på for 2016. Det er ingen barn ennå, men det er noe vi har snakket om en stund. Vi har lyst til å slå oss til ro med barn, men så passer det jo egentlig aldri.

I KAMPENS HETE: India-oppholdet skulle vise seg å bli kortvarig for den norske proffspilleren. Etter bare et halvt år i India brøt han kontakten. Dette bildet er tatt under en kamp i New Delhi høsten 2015. Foto: NTB Scanpix
I KAMPENS HETE: India-oppholdet skulle vise seg å bli kortvarig for den norske proffspilleren. Etter bare et halvt år i India brøt han kontakten. Dette bildet er tatt under en kamp i New Delhi høsten 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

John Arne, som har tre barn fra to tidligere ekteskap, var enig med sin flotte kone.

- Jeg vet hva min jobb er, men det er greit å vite hva fremtiden bringer - hvor vi skal bo og hva som skjer med min jobb. Vi har snakket om det en stund, og skjer det så blir vi veldig lykkelige. Vi skal bosette oss i Oslo til slutt, men jeg vil spille noen år til, sa han til Seoghør.no i januar.

Se hele klippet med Louise Angelica og John Arne Riise fra God kveld Norge her (krever betaling)!

LES OGSÅ: - Jeg føler jeg har mye å ta igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer