Katie Price:

- Jeg fant trøst i alkoholen

Katie Price slet med depresjon etter skilsmissen.

DYP DEPRESJON: Katie Price avslører at hun slet med alvorlig depresjon etter skilsmissen med Kieran Hayler, noe som gjorde at hun tok dumme valg. Foto: NTB Scanpix
DYP DEPRESJON: Katie Price avslører at hun slet med alvorlig depresjon etter skilsmissen med Kieran Hayler, noe som gjorde at hun tok dumme valg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i august i fjor at Katie Price (40), populært kalt «Jordan», røpet overfor tabloidavisen The Sun at hun skulle skilles fra danseren Kieran Hayler (31), etter fem år som ektefeller.

Skilsmisse-prosessen, som snart har pågått i et år, er ikke av det udramatiske slaget. Til avisen fortalte 40-åringen nemlig at Hayler hadde vært utro mot henne og hatt en affære med barnepiken i over ett år.

Da Price fant ut av dette flyttet hun ut på flekken. I et nylig intervju med Fabulous magazine, gjengitt av Daily Mail, åpner hun opp om at hun fant trøsten i alkoholen da hun bestemte seg for å aldri flytte tilbake til sin ni år yngre ektemann.

Søkte hjelp

- Jeg føler jeg ble manipulert inn i en situasjon der jeg ikke hadde kontroll over noe. Jeg havnet i en fase der jeg følte meg verdiløs, og alt jeg ville var å sove fordi jeg var deprimert, forteller Price.

Alkoholen ble derfor en enkel utvei for 40-åringen, i et forsøk på å unnslippe den tunge depresjonen. Heldigvis forsto hun raskt at hun måtte få hjelp, og oppsøkte lege i de tyngste periodene.

- Jeg gikk til legen for det. Jeg har vært gjennom mye, men noen ting er en virkelighetsflukt og det er bare din måte å takle ting på der og da. Jeg har taklet det nå og gått videre, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer