Katie Price:

- Jeg fant trøst i alkoholen

Katie Price slet med depresjon etter skilsmissen.

DYP DEPRESJON: Katie Price avslører at hun slet med alvorlig depresjon etter skilsmissen med Kieran Hayler, noe som gjorde at hun tok dumme valg. Foto: NTB Scanpix
DYP DEPRESJON: Katie Price avslører at hun slet med alvorlig depresjon etter skilsmissen med Kieran Hayler, noe som gjorde at hun tok dumme valg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i august i fjor at Katie Price (40), populært kalt «Jordan», røpet overfor tabloidavisen The Sun at hun skulle skilles fra danseren Kieran Hayler (31), etter fem år som ektefeller.

Skilsmisse-prosessen, som snart har pågått i et år, er ikke av det udramatiske slaget. Til avisen fortalte 40-åringen nemlig at Hayler hadde vært utro mot henne og hatt en affære med barnepiken i over ett år.

Da Price fant ut av dette flyttet hun ut på flekken. I et nylig intervju med Fabulous magazine, gjengitt av Daily Mail, åpner hun opp om at hun fant trøsten i alkoholen da hun bestemte seg for å aldri flytte tilbake til sin ni år yngre ektemann.

Søkte hjelp

- Jeg føler jeg ble manipulert inn i en situasjon der jeg ikke hadde kontroll over noe. Jeg havnet i en fase der jeg følte meg verdiløs, og alt jeg ville var å sove fordi jeg var deprimert, forteller Price.

Alkoholen ble derfor en enkel utvei for 40-åringen, i et forsøk på å unnslippe den tunge depresjonen. Heldigvis forsto hun raskt at hun måtte få hjelp, og oppsøkte lege i de tyngste periodene.

- Jeg gikk til legen for det. Jeg har vært gjennom mye, men noen ting er en virkelighetsflukt og det er bare din måte å takle ting på der og da. Jeg har taklet det nå og gått videre, forteller hun.

Tok han på fersken

Det var en e-post korrespondanse mellom Hayler og barnepiken som avslørte dem, da Price oppdaget utvekslingen som var av intim karakter.

SLUTT: Katie Price og Kieran Hayler var gift i fem år før det tok slutt etter at Hayler ble tatt i å være utro. Her sammen under «the Fifty Shades Darker»-premieren i London i fjor. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Katie Price og Kieran Hayler var gift i fem år før det tok slutt etter at Hayler ble tatt i å være utro. Her sammen under «the Fifty Shades Darker»-premieren i London i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ble fullstendig blåst i bakken. Det er som om jeg, i et år, har betalt barnepiken for å ligge med ektemannen min, freste Price overfor avisa The Sun.

Ifølge Price har han innrømmet de faktiske forhold.

- Han nektet først for det, da jeg konfronterte ham, selv om jeg fortalte at hun (barnepiken, journ.anm.) hadde erkjent det. Jeg gråt og hylte som en stukken gris - og spurte ham: «Hvordan kunne du gjøre dette mot meg igjen?»

Det er nemlig ikke første gang Kieran Hayler er i utroskapstrøbbel. I 2014, mens Price var gravid med parets andre barn, innrømmet ektemannen å ha vært utro med sistnevntes venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Fant lykken på ny

Til tross for at Price vurderte å ta ut skilsmisse allerede den gang, valgte hun å gi ektemannen en ny sjanse.

Nå har hun altså fått nok, til tross for at de to har barna Bunny (3) og Jett Riviera Hayler (4) sammen.

Fra tidligere forhold har Price også barna Harvey (16), Princess Tiaamii Crystal Esther Andre (11) og Junior Savva Andreas Andre (13).

Mange skulle kanskje tro at fem barn og en lang, tung skilsmisse er noe som tar opp mye tid for en enslig mor, men den gang ei. På under et år har den 40 år gamle fembarnsmoren rukket å finne lykken på ny.

Ifølge The Sun har Katie Price falt pladask for den 11 år yngre slankeeksperten Kris Boyson (29).

Duoen har vist seg sammen ved en rekke anledninger den siste tiden, senest under en romantisk kjærestetur til Belgia.

NY KJÆRESTE: Katie Price og hennes nye kjæreste Kris Boyson fotografert i London tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Katie Price og hennes nye kjæreste Kris Boyson fotografert i London tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ble far i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer