- Jeg fant opp sexvideoen

Skandalevideoen var det beste som har hendt ham, mener skuespillerstjernen.

TAR ÆREN: - I og med at jeg er en foregangsmann, så mener jeg at jeg burde få et lisensgebyr fra alle fremtidige verk av den slags, mener Rob Lowe. Foto: All Over Press
TAR ÆREN: - I og med at jeg er en foregangsmann, så mener jeg at jeg burde få et lisensgebyr fra alle fremtidige verk av den slags, mener Rob Lowe. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Rob Lowe (47) hevder at han er glad for at et videobånd, der han har sex med to kvinner, ble lekket for mer enn 20 år siden. Nå mener han at han burde få ta del i profitten fra andre kjendisers sexvideoer - da det var han som «fant opp» sjangeren.
 
Videobåndet Lowe snakker om viser skuespilleren ha sex med blant annet en 16 år gammel pike. Episoden kommer ikke frem i hans selvbiografi, men til Reuters sier han at «Det er en av de beste tingene som noensinne har hendt ham». Episoden fikk nemlig Lowe til å søke hjelp for sitt alkohol- og sexmisbruk.

Men i disse dager, der kjendis-sexvideoer florerer - med blant andre Paris Hilton, Kim Kardashian og Pamela Anderson i hovedrollene - vil han gjerne ha litt annerkjennelse fra sjangeren.

- I og med at jeg er en foregangsmann, så mener jeg at jeg burde få et lisensgebyr fra alle fremtidige verk av den slags, sier han lattermildt til nyhetsbyrået.

Et slikt gebyr ville nemlig gjort ham meget pengesterk, mener 47-åringen.

- Hvis jeg fikk bare én prosent av salget fra Kardashian-videoen, kunne jeg ta tilbake og oppføre «Onkel Vanja» (Tjekhov-stykke, journ. anm.) på Broadway for resten av mitt liv og være svært tilfreds med det, uttaler han til Reuters.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Knuste barnevakten i retten