- Jeg fant henne i seng med en 18-åring

Moren til den 14 år gamle «Modern Family»-stjernen slår tilbake etter anklagene om mishandling.

TOK DATTEREN PÅ FERSKEN: Ariel Winters mor Chrystal har anmeldt TV-stjernens 18 år gamle kjæreste for seksuell omgang med en mindreårig etter at hun fant de to i samme seng i sitt hus. Foto: All Over Press
TOK DATTEREN PÅ FERSKEN: Ariel Winters mor Chrystal har anmeldt TV-stjernens 18 år gamle kjæreste for seksuell omgang med en mindreårig etter at hun fant de to i samme seng i sitt hus. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den 14 år gamle TV-stjernen Ariel Winter - kjent fra TV-serien «Modern Family» - har blitt midtpunktet i en bitter familiestrid, etter at hun beskyldte sin mor for å ha mishandlet henne fysisk og psykisk.

Winter bor nå hos sin storesøster Shanelle, som ifølge nettstedet TMZ for 20 år siden skal ha blitt omplassert av barnevernet på grunn av mishandling.

Nå slår imidlertid Ariels mor, Chrystal Workman, tilbake. Hun hevder at hun før bruddet med sin 14 år gamle datter, tok henne på fersken i sengen med en 18 år gammel kjæreste.

- Min fjorten år gamle datter har datet en mann på 18 og et halvt år, og da jeg tok henne på fersken i aktiviteter som jeg mener hun er for ung til å takle fysisk og psykisk. Jeg satte derfor foten ned for det med en gang, sier hun ifølge TMZ.

Hun mener datterens kjæreste nå bør bli straffet for seksuell omgang med en mindreårig.

Politiet etterforsker nå saken, men dramaet er likevel neppe over med dette.

Ifølge TMZ ble Chrystals anmeldelse levert 6. oktober, to uker etter at hun mistet omsorgsretten for datteren på midlertidig basis.

Men torsdag rykket Ariels bror, Jimmy Workman, ut til morens forsvar.

Beskyldningene for 20 år siden var ikke sanne, og det er ikke disse heller.

- Dette dreier seg om en mor som gjør alt for barna sine. Chris savner Ariel og ønsker at hun skal komme hjem, sa han ifølge Radaronline.com

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har aldri mishandlet henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer