- Jeg fant en kul i brystet mitt

Supermodell Elle Macpherson fikk panikk da hun ikke kunne oppsøke lege.

BLE LIVREDD: Da supermodell, skuespiller og forretningskvinne Elle Macpherson fant en kul i brystet for to og et halvt år siden, fryktet hun det var brystkreft. Her er hun på Golden Globe-utdelingen i 2012. Foto: © RD / Orchon/Retna Ltd./Corbis
BLE LIVREDD: Da supermodell, skuespiller og forretningskvinne Elle Macpherson fant en kul i brystet for to og et halvt år siden, fryktet hun det var brystkreft. Her er hun på Golden Globe-utdelingen i 2012. Foto: © RD / Orchon/Retna Ltd./Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober settes brystkreft på agendaen verden over, også i Norge, og internasjonale stjerner går heller ikke av veien for å snakke om sine erfaringer med kreftformen.

I et intervju med Daily Mails søndagsmagasin You Magazine, røper supermodell Elle Macpherson (51) at hun fant en kul i brystet på 49-årsdagen sin.

- Jeg trodde at jeg hadde kreft. Jeg var bortreist på innspilling av «Britain & Ireland's Next Top Model», så jeg kunne ikke besøke legen min. Jeg fikk virkelig panikk, minnes hun i dag.

Saken fortsetter under bildene.

HELSEBEVISST: Etter å ha fryktet brystkreft våren 2013, la Elle Macpherson om livet sitt. Nå er hun opptatt av å få i seg riktig næring gjennom blant annet grønne juicer (t.v). I sommer strålte hun sammen med modellkollega Eva Herzigova på Marc Cain-visningen under moteuken i Berlin. Foto: NTB Scanpix
HELSEBEVISST: Etter å ha fryktet brystkreft våren 2013, la Elle Macpherson om livet sitt. Nå er hun opptatt av å få i seg riktig næring gjennom blant annet grønne juicer (t.v). I sommer strålte hun sammen med modellkollega Eva Herzigova på Marc Cain-visningen under moteuken i Berlin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

La om livet sitt

Den australske skjønnheten har de siste årene frontet en svært sunn livsstil. Nå avslører «The Body» overfor You Magazine at hun endret på livsstilen etter å ha funnet kulen i brystet.

- Jeg gjorde litt selvransaking og innså at jeg kanskje tok feil vitaminer og mineraler, ikke spiste riktig og var for stressa, legger hun til.

Etter å ha kommet seg til legen og tatt en vevsprøve av den urovekkende kulen, gikk Macpherson på nåler i flere uker.

- Det tok fire uker før jeg fikk resultatene av biopsien, så jeg hadde var en langtekkelig og stressende periode i uvitenhet. Jeg var heldig - det var en godartet svulst, men det var en skikkelig stor advarsel, sier supermodellen åpenhjertig i intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: Samme år som hun fant den skumle kulen i brystet giftet Elle Macpherson seg med hotellmilliardær Jeff Soffer. Her er paret sammen på Pritzker Architecture Prize-gallaen i Miami i mai 2015.  Foto: SipaUSA
GOD STØTTE: Samme år som hun fant den skumle kulen i brystet giftet Elle Macpherson seg med hotellmilliardær Jeff Soffer. Her er paret sammen på Pritzker Architecture Prize-gallaen i Miami i mai 2015. Foto: SipaUSA Vis mer

I kjølvannet av å ha fryktet for liv og helse våren 2013, ser Elle Macpherson ut til virkelig å leve i «nuet».

På sensommeren det året giftet hun seg med hotellmilliardær Jeff Soffer (45), som hun ble forlovet med tidligere samme år. Paret var sammen fra 2009 til 2012, men gjenopptok kontakten etter at Soffer var involvert i en alvorlig helikopterulykke høsten 2012.

51-åringen har sønnene Arpad Flynn (17) og Aurelius Cy Andrea (12) med den franske finansmannen Arpad Busson, som hun var sammen med fra 1996 til 2005.

LES OGSÅ: - Det var på tide med litt nærkontakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer