- Jeg fant en gigantisk rotte i sengen

Matthew Morrison tok opp jakten - i bare undertøyet...

INVADERTE HUSET: - Jeg trodde først den lå død på senga, men da jeg tok plastikkposer på hendene og gikk for å plukke den opp - pilte den bare avsted, forteller «Glee»-stjernen Matthew Morrison. Foto: All Over Press
INVADERTE HUSET: - Jeg trodde først den lå død på senga, men da jeg tok plastikkposer på hendene og gikk for å plukke den opp - pilte den bare avsted, forteller «Glee»-stjernen Matthew Morrison. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Glee»-stjernen Matthew Morrison (32) har et kanskje noe uvanlig problem. I hvert fall er det uvanlig blant superstjernene i California. Morrison måtte nemlig nylig forlate sitt rotte-infiserte hjem i den solfylte staten, skriver US Magazine.

- Jeg kom hjem da tredje verdenskrig brøt ut i huset mitt. Det var rottebæsj i hele huset, og da jeg gikk opp i annen etasje fant jeg en gigantisk rotte i sengen min, forteller skuespilleren i «The Billy Bush Show».

Morrison bestemte seg umiddelbart for å ta grep. Dermed startet kattens lek med musen, hevder han selv.

- Jeg prøvde å fange rotta, men den pilte vekk. Jeg trodde først den lå død på senga, men da jeg tok plastposer på hendene og gikk for å plukke den opp - pilte den bare avsted, forteller «Glee»-stjernen, som til slutt klarte å fange «udyret».
 
- Jeg løp ned i undertøyet og kastet den i den søplekassa som befant seg lengst unna, forteller han.

32-åringen bestemte seg til slutt for å sjekke inn på et hotell. Nå jakter han på et nytt sted å bo.

- Jeg eier dette huset, og kommer til å legge det ut på markedet, sier han i «The Billy Bush Show».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er det ikke slutt likevel?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer