Khloé Kardashian:

- Jeg fant akkurat ut at jeg har corona

Realitystjernen avslører covid-19-smitte.

FIRKLØVER: Her er Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian og Kim Kardashian avbildet sammen i under E! People's Choice Awards i november i fjor før pandemien slo til. Foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com / NTB
FIRKLØVER: Her er Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian og Kim Kardashian avbildet sammen i under E! People's Choice Awards i november i fjor før pandemien slo til. Foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (35) er en av de seneste kjendisene som nå avslører at hun har vært coronasmittet, og at viruset slo henne skikkelig ut.

Dette kommer frem i traileren til torsdagens episode av «Keeping Up With the Kardashians», melder E! News.

I klippet, som er delt på den amerikanske kjendisnettsiden, forteller realitystjernens storesøster, Kim Kardashian (40), at hun er bekymret for henne mens de venter på prøveresultatene.

- Magefølelsen min sier at hun er smittet for hun har vært så utrolig syk. Og det skremmer meg skikkelig fordi jeg ser at hun også er redd og nervøs for det hele, sier Kim.

Instens hodepine

Også mamma, Kris Jenner (64), uttrykker bekymring for datteren, og avslører at hun har ringt alle legene hun kjenner.

Deretter dukker Khloé selv opp på skjermen og bekrefter at hun har testet positivt for COVID-19.

- Jeg fant akkurat ut at jeg har corona. Jeg har vært på rommet mitt, så det kommer til å gå fint. Men det var skikkelig ille i et par dager.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Videre avslører 35-åringen at symptomene har vært alt fra oppkast, til skjelvinger, og en kroppstemperatur som har skiftet mellom kald og varm. I tillegg har hun slitt med forferdelig vondt i hodet.

- Jeg lider av migrene, men dette har vært helt ville hodepiner. Jeg vil ikke si at dette var migrene. Når jeg hostet brant det i brystet mitt, forklarer hun og fortsetter med hes stemme:

- La meg fortelle dere en ting: «This shit is real». Men vi skal alle komme oss gjennom det.

I klippet kommer det derimot ikke frem når episoden er filmet eller når i år Khloé var syk.

«Grusomt og ufølsomt»

Khloés corona-avsløring kommer kort tid etter at fans reagerte på feiringen av Kims 40-årsdag - midt under den globale pandemien.

Bursdagsbarnet inviterte nemlig med seg familie og en gruppe av sine nærmeste venner til en privat øy i anledning den store dagen.

I en Instagram-post delt onsdag skriver Kim skriver blant annet at hun og gjestene danset, syklet, svømte nær hvaler og så en sammen film på stranden. Hun nevner også og at hun har blitt ydmykt påminnet om hvor privilegert livet hennes er.

- Før covid tror jeg ikke noen av oss virkelig satte pris på den enkle luksusen av å kunne reise og være sammen med familie og venner i trygge omgivelser, står det blant annet.

I etterkant har Twitter-brukere har kalt stjernen for grusom og ufølsom for å legge ut så mye bilder fra bursdagsfeiringen mens folk lider på grunn av pandemien, ifølge NBC News.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

I USA er det registrert totalt 8,7 millioner smittetilfeller og 226 000 coronadødsfall. Nylig ble det klart at landet registrerte en halv million tilfeller bare den siste uken, og som respons på den økende smitten har flere byer og delstater innført strengere tiltak for å få bukt med spredningen.

Peter Frampton, et rockeikon fra 70-tallet, er blant dem som reagerer på den glamorøse feiringen, skriver TV-kanalen.

- Er du så ufølsom at du ikke innser at dette ikke er hva majoriteten av folk vil høre under den verste smitteøkningen?

En Twitter-bruker fortalte at hun har mistet fire måneders lønn, mens en annen delte følgende:

- Vet du hva som hadde føltes normalt for meg, Kim? Å ikke måtte si farvel til min mor over FaceTime mens hun døde av covid, skrev brukeren, som mener at å «gni dette inn i ansiktene våre er grusomt og uvitende».

View this post on Instagram

This is 40!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

LES OGSÅ: Forduftet etter utrosjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer