Khloé Kardashian:

- Jeg fant akkurat ut at jeg har corona

Realitystjernen avslører covid-19-smitte.

FIRKLØVER: Her er Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian og Kim Kardashian avbildet sammen i under E! People's Choice Awards i november i fjor før pandemien slo til. Foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com / NTB
FIRKLØVER: Her er Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian og Kim Kardashian avbildet sammen i under E! People's Choice Awards i november i fjor før pandemien slo til. Foto: @ParisaMichelle / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (35) er en av de seneste kjendisene som nå avslører at hun har vært coronasmittet, og at viruset slo henne skikkelig ut.

Dette kommer frem i traileren til torsdagens episode av «Keeping Up With the Kardashians», melder E! News.

I klippet, som er delt på den amerikanske kjendisnettsiden, forteller realitystjernens storesøster, Kim Kardashian (40), at hun er bekymret for henne mens de venter på prøveresultatene.

- Magefølelsen min sier at hun er smittet for hun har vært så utrolig syk. Og det skremmer meg skikkelig fordi jeg ser at hun også er redd og nervøs for det hele, sier Kim.

Instens hodepine

Også mamma, Kris Jenner (64), uttrykker bekymring for datteren, og avslører at hun har ringt alle legene hun kjenner.

Deretter dukker Khloé selv opp på skjermen og bekrefter at hun har testet positivt for COVID-19.

- Jeg fant akkurat ut at jeg har corona. Jeg har vært på rommet mitt, så det kommer til å gå fint. Men det var skikkelig ille i et par dager.

Videre avslører 35-åringen at symptomene har vært alt fra oppkast, til skjelvinger, og en kroppstemperatur som har skiftet mellom kald og varm. I tillegg har hun slitt med forferdelig vondt i hodet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer