<strong>FALT SAMMEN:</strong> Kroppen til musikeren sa til slutt stopp, og hun måtte tilbringe to måneder på sykehus. Foto: SCANPIX
FALT SAMMEN: Kroppen til musikeren sa til slutt stopp, og hun måtte tilbringe to måneder på sykehus. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg falt sammen

Nå snakker Ane Brun ut om den uhelbredelige sykdommen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2003 ble den norske musikkstjernen Ane Brun (35) innlagt på sykehus, etter at kroppen sa stopp. På sykehuset ble hun i to måneder.

- Jeg falt sammen. Det eneste jeg orket var å ligge der. Det var absurd. Platen min ble sluppet i nye land og jeg lå bare og håpet det kunne gå over, at de skulle finne ut hva som feilet meg, sier hun til Dagbladet Magasinet.

Brun fikk til slutt diagnosen lupus, en autoimmun, kronisk sykdom folk reagerer forskjellig på. Ane ble nødt til å holde seg unna stress, som var en utløsende faktor for hennes del.

- Det er blitt det store skillet i livet mitt. Jeg ser på det som et «før og etter».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det ble for mye

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer