<strong>SYKEMELDT:</strong> Den ellers så spreke 71-åringen har nå måtte avlyse en konsert etter et uheldig fall. Foto: NTB Scanpix
SYKEMELDT: Den ellers så spreke 71-åringen har nå måtte avlyse en konsert etter et uheldig fall. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wenche Myhre:

- Jeg falt og fikk et lite slag mot hodet

Wenche Myhre er sykemeldt i en uke og må avlyse festivalkonsert.

Publisert

Nesten 7000 publikummere var med på å lage en gigantisk bursdagsfest for Wenche Myhre (71) i Oslo Spektrum i fjor, da artisten fylte 70 år.

I dag startet Tromsø Jazzfestival, hvor 71-åringen står på søndagens program. Dessverre kommer hun ikke til å opptre, da hun er blitt sykemeldt.

Må ta det med ro

- Jeg falt og fikk et lite slag mot hodet, forteller den folkekjære artisten til Se og Hør, og legger til at det går bra.

- Jeg må bare ta det med ro en uke, sier hun.

I september måtte også Wenche avlyse en konsert i Tønsberg på grunn av sykdom. Ifølge en pressemelding var dette første gang den folkekjære artisten, som har turnert siden hun var sju år, har måttet avlyse en konsert.

DUOINNSATS: Henning Kvitnes fikk presentert hiten «Sånne som oss» i ny drakt, med Wenche Myhre bak mikrofonen og hennes kjæreste Anders Eljas bak pianoet. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

- Aldri avlyst en konsert

Den gang var hun på jubileumsturneen «Wenche Myhre 70 år med venner».

- Jeg hadde gledet meg enormt til å holde konsert på Hotel Klubben, men jeg klarer ikke å gjennomføre. Jeg er blitt akutt syk, og har mistet stemmen. For meg har det alltid vært «the show must go on» som gjelder. Jeg har gjennom hele min lange karriere aldri avlyst en eneste konsert, men i dag klarer jeg ikke å synge. Jeg er fryktelig lei meg for at jeg må skuffe publikum, het det i pressemeldingen.

Fjorårets forestilling var utsolgt lang tid i forvegen. I to og en halv time ble det spilt flere klassikere fra jubilantens lange artistkarriere.

- Dette er den aller beste måten å feire på, med familie, venner og orkester. Og ikke minst publikum, som har betydd så mye for meg opp gjennom alle disse årene, sa Wenche Myhre til Dagbladet etter konserten.

Artister som Johnny Logan, Jan Eggum, Henning Kvitnes og Elisabeth Andreassen var på plass for å feire med Wenche.

LES OGSÅ: Derfor har de ikke giftet seg enda

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer