- Jeg falt i søvn mens vi hadde sex

Den kortvokste «Harry Potter»-stjernen er den foreløpig siste kjendisen som har falt for Wayne Rooneys elskerinne.

KAPRET NY KJENDIS: Jennifer Thompson har tidligere hevdet at hun tok i mot penger fra fotballstjernene Wayne Rooney og Mario Balotelli for sex. Med skuespilleren Josh Bennett skal det imidlertid ha kun vært følelser som førte de to til sengs. Foto: Stella Pictures
KAPRET NY KJENDIS: Jennifer Thompson har tidligere hevdet at hun tok i mot penger fra fotballstjernene Wayne Rooney og Mario Balotelli for sex. Med skuespilleren Josh Bennett skal det imidlertid ha kun vært følelser som førte de to til sengs. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Thompson (23) ble kjent over natten da hun i 2010 avslørte at hun hadde tatt i mot penger for å ha sex med Manchester United-stjernen Wayne Rooney.

Tidligere denne måneden ble det kjent at samme kvinne også skal ha hatt sex med en annen fotballstjerne, Manchester City-spilleren Mario Balotelli, for penger.

Nå kobles den skandaleombruste kvinnen til en ny kjendis, den kortvokste skuespilleren Josh Bennett, som blant annet har spilt i flere av filmene om trollmannen Harry Potter.

Gikk til sengs
Jennifer skal ifølge The Sun ha hatt en het natt med den 1,35 meter høye skuespilleren - som for tiden også er aktuell i realityshowet «Seven Dwarves» i Storbritannia.  - før hun møtte Balotelli tidligere i år.

- Han var ikke veldig god i senga. Han var ikke så godt utstyrt som Wayne og definitivt ikke Mario. Jeg tror jeg falt i søvn mens vi hadde sex. Jeg våknet opp om morgenen med hodepine og kom meg ut av huset så fort jeg kunne, sier hun til avisen.


- Betalte ikke for sex

Josh - som spilte en goblin i flere av de populære Harry Potter-filmene - bekrefter at han hadde en one-night stand med Jennifer, men sier han aldri har betalt henne for sex.

- Hun virket imponert over at jeg hadde vært med i «Harry Potter». Ingen penger skiftet hender. Det kom aldri opp, siden det var lett å se at hun hadde lyst på meg.

- Hun brydde seg ikke om størrelsen min. Jeg vet ikke om hun hadde hatt sex med en kortvokst før, men det så ikke ut til å være noe problem for henne.

Både Thompson og Bennett sier til The Sun at de ikke har hatt noe kontakt etter den ene natten sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rooneys elskerinne ble slått til blods

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer