LYKKELIG PAR: - At Nina var fostermoren min gjorde ting enklere for oss. Selv følte jeg at dette var helt riktig, sier Alexander Skadberg om sitt forhold til Nina Ann Forsjord.
 Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
LYKKELIG PAR: - At Nina var fostermoren min gjorde ting enklere for oss. Selv følte jeg at dette var helt riktig, sier Alexander Skadberg om sitt forhold til Nina Ann Forsjord. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og HørVis mer

- Jeg falt for min egen «fostermor»

«Den siste viking»-deltager Alexander Skadberg nekter å bry seg om hva folk sier bak ryggen hans.

SEOGHØR.NO: I mars kunne Se og Hør bringe historien om «Den siste viking»-deltager Alexander Skadberg (20), som bor sammen med sin 24 år eldre kjæreste, Nina Ann Forsjord (44), i Bergen. Nå kan Se og Hør avsløre at paret møtte hverandre da reality-deltakeren bare var 16 år gammel.

- Sammen brukte vi fostermor-stempelet for å komme nærmere hverandre, og for å bli enklere mottatt i et samfunn som egentlig ikke godtar slikt, sier han til Se og Hør.

PÅ TV: Trond Espen Seim (42) leder «Den siste viking» på TVNorge, der Alexander er blant deltagerne.  Foto: Tom Hansen/TVNorge
PÅ TV: Trond Espen Seim (42) leder «Den siste viking» på TVNorge, der Alexander er blant deltagerne. Foto: Tom Hansen/TVNorge Vis mer

Helt riktig
«Den siste viking»-deltageren ble kjent med Nina på på internett for fire år siden, da Alexander bodde på ungdomshjem i Mo i Rana. Men ifølge ham selv, var det først da han var rundt 18 at de ble kjærester og flyttet sammen.

- På papiret er hun ikke fostermoren min, men i praksis har hun på en måte vært det. Det er også hva vi har fortalt folk rundt oss. Etter hvert begynte imidlertid folk å forstå at vi var mer enn bare det, forteller han.

God respons
Alexander og Nina ville at folk skulle oppdage forholdet med egne øyne.

- Mange synes det er fint av meg å vise at dette faktisk er mulig. Jeg vet jo ikke hva folk sier bak ryggen min, men det driter jeg i, sier 20-åringen.

Hele historen om Alexander og Nina kan du lese i Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag.

LES OGSÅ: Dumpet kjæresten etter premierefest