- Jeg falt for henne på flekken

Johnny Depp snakker ut om første møte med sitt livs kjærlighet.

FORELSKET: Senest i august ble Johnny Depp pg Vanessa Paradis fotografert i hete omfavnelser på en luksusyacht i Frankrike, men ryktene går likevel om at forholdet er i usikkert farvann. «Pirates»-stjernen forteller imidlertid om sin kjærlighet til P Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Senest i august ble Johnny Depp pg Vanessa Paradis fotografert i hete omfavnelser på en luksusyacht i Frankrike, men ryktene går likevel om at forholdet er i usikkert farvann. «Pirates»-stjernen forteller imidlertid om sin kjærlighet til P Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne måneden gikk ryktene om at forholdet til stjerneparet Johnny Depp (48) og Vanessa Paradis (38) er på gyngende grunn.

Men «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren forteller åpenhjertig om sin kjærlighet til den franske skuespilleren og artisten i et intervju med BBC. De to møttes på stemningsfulle Hotel Costes i Paris i 1998, der Depp spilte inn «Den niende porten».

- Hun var iført en kjole med åpen rygg, og jeg så den flotte ryggen og nakken, og så snudde hun seg og jeg så de øynene og... «boom!», så var livet mitt som ungkar over, sier han i intervjuet ifølge RadarOnline.

Turtelduene møttes gjennom en felles bekjent, og resten er historie. I dag har de barna John «Jack» Christopher (9) og Lily-Rose Melody (12) sammen. Familien veksler mellom å bo i sitt hjem utenfor Paris, i Los Angeles, på en privat øy i Bahamas og i landsbyvillaen utenfor Saint-Tropez i Sør-Frankrike.

- Man får en sånn følelse... Jeg klarer ikke helt å forklare hva det var, men jeg hadde den følelsen da jeg møtte henne. Jeg så henne fra andre siden av rommet og tenkte «hva er det som skjer med meg?» forteller Hollywood-kjekkasen videre om sitt første møte med sitt livs kjærlighet.

Selv om det kan virke som at paret er sjelevenner, har de ingen planer om å gifte seg. 48-åringen mener nemlig at de ikke trenger et papirdokument for å bevise sin kjærlighet. Også hans vakre samboer har tidligere snakket ut om forholdet deres.

- Jeg liker ham fantastisk godt i alle ordets betydninger. Han gjør meg lykkelig. Vi er så mange ting - vi er sammen, og som én person på et vis, har hun fortalt til People

Nå kan det bli spennende å se om parets kjærlighet fortsatt blomstrer, eller om det er hold i ryktene om at romansen er i ferd med å grunnstøte...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg fikk veer i radiostudio