Kristian Valen har ny kjæreste:

- Jeg falt for åpenheten hans

Kristian Valen (44) og kjæresten åpner seg om forholdet.

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NYTT: Kristian Valen (44) forteller til Se og Hør at han har det bedre enn på lenge, mye takket være sin nye kjæreste, flyvertinnen Karen Ånensen. Foto: Per Heimly
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NYTT: Kristian Valen (44) forteller til Se og Hør at han har det bedre enn på lenge, mye takket være sin nye kjæreste, flyvertinnen Karen Ånensen. Foto: Per Heimly Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i januar at komiker Kristian Valen (44) først viste fram sin nye kjæreste på sosiale medier. Valens utkårede heter Karen Ånensen, er fra Kopervik på Karmøy og jobber som flyvertinne for SAS.

I SALG NÅ: Kristian Valen stiller opp med kjæresten i tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Kristian Valen stiller opp med kjæresten i tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

Foruten diverse kjæresteglimt på Instagram, gjerne fra ferieturer i varmere strøk, har duoen holdt en relativt lav profil. I tirsdagens utgave av Se og Hør går paret i dybden om kjærligheten for hverandre, framtidsplaner og hvordan de møttes.

- Jeg tror ikke det var planlagt fra noens side at vi skulle bli sammen. Til å begynne med var det bare vanlig prat, men etter hvert ble det fire-fem timers ærlige og gode telefonsamtaler til langt ut på morgenkvisten, forteller Valen til Se og Hør.

Flere sykehusopphold

Den 44 år gamle komikeren hadde vært gjennom en svært turbulent periode da han tilfeldigvis fikk kontakt med Ånesen på Facebook i fjor høst - via felles venner. Valen var på dette tidspunktet innlagt på sykehus, etter å ha blitt rammet av en smertefull tarminfeksjon.

I et intervju med TV 2s «God kveld Norge» samme høst kom det også fram at komikeren hadde vært sengeliggende i to måneder som følge av en trappeulykke samme år. Parallelt med dette, og de stadige overskriftene om diverse rettssaker, hadde det også blitt slutt med kjæresten gjennom mange år.

Nå ser det derimot ut til at Valen går en lysere tid i møte. Overfor Se og Hør forteller 44-åringen at han har det bedre enn på lenge, ikke minst på grunn av sin nye kjæreste.

- Det jeg setter mest pris på med Karen, er at hun ikke dømmer meg i det hele tatt. Jeg fortalte henne om ting som har vært vanskelig for meg, og det samme gjorde hun overfor meg, sier han.

Vil flytte sammen

Valens kjæreste følger opp:

- Kristian er omsorgsfull, snill og morsom. Og litt små-gal. Det som jeg virkelig falt for var åpenheten hans, vi snakker om alt, sier hun til Se og Hør.

Saken fortsetter under:

Selv er Ånesen bosatt i den spanske feriebyen Marbella. Valen planlegger nå å selge leiligheten sin i Oslo, for å flytte etter.

- Innerst inne tror jeg vi skal finne et sted sammen der, forteller Valen, som samtidig avslører at paret allerede har snakket om bryllup og barn.

31 millioner på ti år

15 år er gått siden Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd, som har gjort ham til Norges mestselgende komiker gjennom tidene. I august i fjor skrev Hegnar at komikeren har tjent hele 31 millioner kroner på ti år.

De siste to årene har imidlertid ikke vært like inntektsgivende for komikeren og musikeren.

Regnskapstall fra i fjor høst viste at inntektene til Stavanger-mannens produksjonsselskap Deepwater Records & Entertainment falt med én million kroner til 2,2 millioner i 2017, ifølge Finansavisen.

Resultatet endte på minus 1,2 millioner, mot minus 1,3 millioner i 2016.

Overfor TV 2 forklarte derimot Valen at lykken nå kan snu. Han er nemlig på vei tilbake i rampelyset, hvor han denne våren er aktuell med sitt eget show, «Åsted Valen».

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen på rød løper

LEI: Kristian Valen ble intervjuet for noen år tilbake om sitt siste prosjekt i Norge. Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer