I GODT LAG: - For min del handler det bare om musikere. Jeg kommer meg ikke ut av den der, avslørte Camilla Harket i onsdagens "4-stjerners middag" på TVNorge. Foto: TVNORGE
I GODT LAG: - For min del handler det bare om musikere. Jeg kommer meg ikke ut av den der, avslørte Camilla Harket i onsdagens "4-stjerners middag" på TVNorge. Foto: TVNORGEVis mer

- Jeg faller bare for musikere

A-ha-stjernens eks avslørte hvem hun helst dater - på TV.

SEHER.NO:  Denne uke er det Camilla Harket, Iver Horrem, Marcel Lelienhöf og Liv Marit Wedvik som utgjør firkløveret i TVNorge-programmet "4-stjerners middag". Men det var mer enn mat som sto i fokus i onsdagens episode.

- Det er mye kjærlighetsprat, og av en eller annen grunn er det Iver som starter det hver gang. Han er veldig ivrig på å finne den rette tror jeg, sa Liv Marit Wedvik i programmet, som denne gangen fant sted hjemme hos Morten Harkets eks-kone, vakre Camilla Harket (46).

Camilla imponerte stort med sine kjøkken- og vertinneferdigheter, og ble med det rikelig belønnet på poengskalaen. Men kjærlighetspraten skal nok også ha en god del av æren for at stemningen ble så god som den ble.

Det var i 1998 at det ni år lange ekteskapet mellom onsdagens vertinne og a-ha-frontfigur Morten Harket tok slutt. Etter den tid traff hun sin nåværende samboer, Tommy La Verdi, som hun har vært sammen i syv år. Også han er musiker.

- For min del handler det bare om musikere. Jeg kommer meg ikke ut av den der, avslørte hun onsdag i det populære TVNorge-programmet.

Til Seher.no står hun fast ved nettopp det.

- Ja, men det er jo ikke unaturlig egentlig. Jeg treffer folk i den bransjen, den første kjæresten min var jo også trommeslager. Dessuten har jeg vokst opp med en far som sang operetter og opera, forteller hun.
 
Tidligere onsdag skrev Seher.no at Camilla Harket heller ikke har umiddelbare planer om å gifte seg med sin kjære.

- Når man har vært gift før, synes jeg det er vanskelig å gifte seg en gang til. Når man gifter seg, står man der og lover og holder på, men hva skjedde? Det blir litt sånn som at "denne gangen er det faktisk sant!", uttalte den blide 46-åringen.

Camilla ble belønnet med hele 33 poeng fra sine tre svært fornøyde gjester.

- Jeg var mest opptatt av å lage god mat til gjestene mine, det å vinne er ikke den viktige delen av det. Det ble veldig bra, og jeg er fornøyd med at jeg fikk til kveldens underholdningen, vel vitende om at både samboeren Tommy og datteren Tomine, som deltok i årets Melodi Grand Prix, fikk vist sine dyktige ferdigheter på det musikalske plan.

"4-stjerners middag" på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Her avslører Ivar "Beat for Beat"