- Jeg er vokst opp med de beste

Derfor tror Omer Bhatti han blir en streng dommer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar har «Norske Talenter» atter en gang premiere på TV 2, og denne gangen har Mia Gundersen (52) fått med seg Bjarte Hjelmeland (43), Lisa Tønne (35) og Omer Bhatti (29) på dommerlaget.

 

DØMMER: 17.januar er det premiere på sesong 6 av TV 2s populære underholdningsprogram Norske Talenter. Mia Gundersen har i år fått med seg artist og danser Omer Bhatti, skuespiller Bjarte Hjelmeland og komiker Lisa Tønne på laget.  Foto: TV 2
DØMMER: 17.januar er det premiere på sesong 6 av TV 2s populære underholdningsprogram Norske Talenter. Mia Gundersen har i år fått med seg artist og danser Omer Bhatti, skuespiller Bjarte Hjelmeland og komiker Lisa Tønne på laget. Foto: TV 2 Vis mer

Omer er tilbake i gamlelandet for fullt, og kunne fortelle at han både gleder og gruer seg til å ta fatt på dommeroppgaven side om side med «gamle underholdningstravere».

- Det føles bra og riktig. Det er på en bane jeg føler at jeg passer bra inn på, som handler om talent, musikk og dans, og det er noe jeg kan stå inne for, fortalte Omer til Seoghør.no.

- Men det blir en utfordring for meg også. Det jeg ikke gleder meg til er små kids som du virkelig ser har en drøm og ambisjoner, og de kanskje ikke er så gode at jeg kan ta dem videre, det blir litt kjipt. Men sånn er det, sa han videre.

NÆRE: Norske Omer Bhatti var nært knyttet til Michael Jackson, som døde i 2009. Her fra da han feiret 45-årsdagen sin i L.A. i 2003. Omer var en selvskreven gjest.  Foto: Stella Pictures
NÆRE: Norske Omer Bhatti var nært knyttet til Michael Jackson, som døde i 2009. Her fra da han feiret 45-årsdagen sin i L.A. i 2003. Omer var en selvskreven gjest. Foto: Stella Pictures Vis mer

Omer Bhatti er for mange synonymt med den avdøde artistlegenden Michael Jackson, som han og familien møtte på ferie i Tunisia i 1996, da Omer bare var 12 år.

Etter møtet med verdensstjernen ble den norske familien invitert til å bo med «Thriller»-sangeren på hans eksklusive eiendom Neverland i California - hvor Omer vokste opp med sang og dans av toppklasse på nært hold.

Til Seoghør.no forteller han at oppveksten hans nok har preget ham til å bli en hard dommer:

- Jeg har høy standard når det kommer til underholdning, siden jeg er vokst opp med de beste selv. Så jeg tror jeg kommer til å bli en streng dommer.

Se Mia Gundersen og Bjarte Hjelmeland hylle dommerkollega Omer Bhatti i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Dette ville de aldri skrevet om på bloggen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer