Kim Kardashian:

- Jeg er virkelig lei meg

Kim Kardashian legger seg flat etter omstridt karriereråd.

UNNSKYLDER SEG: Kim Kardashian unnskylder seg etter den kontroversielle uttalelsen. Foto: Splash News / NTB
UNNSKYLDER SEG: Kim Kardashian unnskylder seg etter den kontroversielle uttalelsen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden gjorde Hollywood-stjernen Kim Kardashian (41) et intervju med det amerikanske bladet Variety, som mildt sagt fikk nettet til å koke.

I intervjuet skulle Kardashian-søstrene snakke om deres kommende serie «The Kardashians», men det var derimot noe helt annet som fikk folk til å sperre opp øynene.

- Lett på ræva og jobb. Det virker som at ingen vil jobbe i disse dager, sa 41-åringen til bladet, da hun skulle gi sitt beste tips til kvinner i arbeid.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Det omstridte karriererådet ble ikke tatt godt imot, og flere mente at hun kom med uoppnåelige mål og «tonedøve» kommentarer hva gjelder arbeidsmoral, ifølge Complex.

Nå legger hun seg flat og unnskylder seg for uttalelsen.

- Tatt ut av kontekst

Etter den kontroversielle uttalelsen ble Kardashian møtt med mye kritikk, og nå har hun grepet muligheten til å snakke nærmere om hva hun egentlig mente med rådet hun ga.

Det gjør hun i et nytt intervju på Good Morning America, som sendes på den amerikanske TV-kanalen ABC, skriver People og E! News.

- Vel, den uttalelsen ble sagt uten at det ble stilt spørsmål og vi hadde ikke noe samtale rundt det. Det ble egentlig som en lydfil uten kontekst, og den kom like etter jeg fikk et annet spørsmål om at jeg hadde vært 20 år i denne bransjen, og at jeg er kjent bare for å være kjent, sier hun.

- Hele tonen og holdningen min endret seg på grunn av det forrige spørsmålet, som ble fulgt opp med hvilke råd jeg ville gi til kvinner, legger hun til.

Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

- Jeg er virkelig lei meg

Nå vil realitystjernen gjøre opp for seg og forklare det virkelige rådet hun tenkte å gi under intervjuet.

- Det å ha en tilstedeværelse på sosiale medier og være på et realityprogram, betyr ikke suksess over natten. Du må virkelig jobbe hardt for å komme dit, selv om det kan virke som det er enkelt, sier hun.

- Du kan bygge en suksessrik virksomhet av sosiale medier, men da må du også legge ned mye hardt arbeid.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

Videre forklarer 41-åringen at hun aldri verken ville såre eller presse kvinner med sin tidligere uttalelse, som hun vel og merke ikke kom så godt ut av.

- Det var ikke en generell uttalelse mot kvinner eller at de skulle føle at jeg ikke respekterer arbeidet de gjør eller tror at de ikke jobber hardt. For det vet jeg at de gjør. Det ble tatt ut av kontekst. Men jeg er virkelig lei meg hvis det ble mottatt på den måten, forteller hun under intervjuet.

LES OGSÅ: Byttet navn på datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer