Kim Kardashian:

- Jeg er virkelig lei meg

Kim Kardashian legger seg flat etter omstridt karriereråd.

UNNSKYLDER SEG: Kim Kardashian unnskylder seg etter den kontroversielle uttalelsen. Foto: Splash News / NTB
UNNSKYLDER SEG: Kim Kardashian unnskylder seg etter den kontroversielle uttalelsen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden gjorde Hollywood-stjernen Kim Kardashian (41) et intervju med det amerikanske bladet Variety, som mildt sagt fikk nettet til å koke.

I intervjuet skulle Kardashian-søstrene snakke om deres kommende serie «The Kardashians», men det var derimot noe helt annet som fikk folk til å sperre opp øynene.

- Lett på ræva og jobb. Det virker som at ingen vil jobbe i disse dager, sa 41-åringen til bladet, da hun skulle gi sitt beste tips til kvinner i arbeid.

Det omstridte karriererådet ble ikke tatt godt imot, og flere mente at hun kom med uoppnåelige mål og «tonedøve» kommentarer hva gjelder arbeidsmoral, ifølge Complex.

Nå legger hun seg flat og unnskylder seg for uttalelsen.

- Tatt ut av kontekst

Etter den kontroversielle uttalelsen ble Kardashian møtt med mye kritikk, og nå har hun grepet muligheten til å snakke nærmere om hva hun egentlig mente med rådet hun ga.

Det gjør hun i et nytt intervju på Good Morning America, som sendes på den amerikanske TV-kanalen ABC, skriver People og E! News.

- Vel, den uttalelsen ble sagt uten at det ble stilt spørsmål og vi hadde ikke noe samtale rundt det. Det ble egentlig som en lydfil uten kontekst, og den kom like etter jeg fikk et annet spørsmål om at jeg hadde vært 20 år i denne bransjen, og at jeg er kjent bare for å være kjent, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.