PLANLEGGER FAMILIE: Det ser ut til at Josh Duhamel og Fergie har lagt utroskapsskandalen bak seg, og nå vil de ha barn. Foto: All Over Press
PLANLEGGER FAMILIE: Det ser ut til at Josh Duhamel og Fergie har lagt utroskapsskandalen bak seg, og nå vil de ha barn. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er verpesyk

Nå har Fergie og ektemannen lagt utroskapsskandalen bak seg...

SEHER.NO: I oktober ble "Black Eyed Peas"-sangerinnen Fergie (34) og "Las Vegas"-stjernen Josh Duhamel (37) rammet at utroskapsrykter, da stripperen Nicole Forrester (34) gikk ut og hevdet at hun hadde hatt sex med Duhamel.

Selv om Duhamel hele tiden har nektet for utroskapet, har det de siste par månedene sirkulert en rekke rykter. Nå avslører Fergie imidlertid at ekteparet har det fint og planlegger barn.

- Er jeg verpesyk? Definitivt! Men jeg vil vente til turnéen er ferdig først, før vi danner en familie. Vi kommer aldri til å være på dette punktet i livet igjen, så vi må gjøre det meste ut av det, sier hun til Cosmopolitan, ifølge Femalefirst.


Artisten - som egentlig heter Stacy Ferguson - har vært gift med Duhamel siden januar, og hevder hemmeligheten til et suksessfullt ekteskap ligger i å ha det gøy.

- Jeg er en morsom kone, tror jeg. Jeg styrer ikke så mye i hjemmet, men jeg elsker å lage mat. Vi har det mye gøy sammen, noe som er veldig viktig.

Fergie innrømmer også at det er vanskelig å være så mye borte fra ektemannen.

- Det har vært et fantastisk år, men jeg savner han nå som jeg er på turné med The Black Eyed Peas. Det er en måned siden vi sist så hverandre, men vi snakker sammen hver dag. Det hjelper at Josh er i underholdningsbransjen også.

The Black Eyed Peas reiser for tiden rundt med sin "The E.N.D." verdensturné, som etter planen avsluttes i Canada den 11. april.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De krangler hele tiden