USIKKER FREMTID: Først etter at Ugly Betty ble en kassasuksess, turde Urie slappe av. Foto: All Over Press
USIKKER FREMTID: Først etter at Ugly Betty ble en kassasuksess, turde Urie slappe av. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er verken homo eller hetero

Ugly Betty-stjernen snakker ut om sin egen seksualitet.

SEHER.NO: Ugly Betty-stjernen Michael Urie (29) snakker ut om sin egen seksualitet, og innrømmer at han aldri har følt seg komfortabel med å kalle seg homofil.

Årsaken er at han tidligere har hatt forhold med kvinner, skriver ContactMusic.

29-åringen, som spiller moteassistent i den populære TV-serien, er for tiden i et parforhold med en mann, men nekter selv å kategorisere seg som homofil.

- Jeg har aldri sagt at jeg er heterofil, men jeg sier heller ikke at jeg er homofil. Jeg har aldri løyet, og jeg har aldri sneket meg unna emnet … Jeg er ingen hykler – iallfall ikke nå, sier skuespilleren.

- Jeg har vært i dette forholdet en stund nå, og dersom man støtte på oss sammen, ville vi blitt oppfattet som et homofil par. Men på en måte vil det bety at alt jeg gjorde før (dette forholdet) ikke teller, og det stemmer ikke, fortsetter han.

- Jeg vet at noen har det på den måten, og har innledet forhold med kvinner selv om det føltes galt. Men slik er det ikke for meg. Det føltes alltid riktig mens det sto på. Forholdene varte ikke, men det har det ikke gjort med andre menn jeg var sammen med heller. Derfor synes jeg ikke homofil passer, forteller stjernen.

Urie innrømmer at det tidligere var viktig for han å skjerme om privatlivet. Dette i frykt for at det ville sette en stopper for karrieren dersom han ”kom ut av skapet”.

- Tidligere tenkte jeg: - Jeg vet ikke hvor lenge ”Ugly Betty” vil pågå og hvor stor suksess det vil bli. Jeg ønsker å være noenlunde anonym dersom serien blir en flopp. Jeg er ikke en person som higer etter rampelyset og oppmerksomhet. Samtidig ønsker jeg ikke å bli ”satt i bås”.

- Men realiteten er annerledes nå. Jeg er mye mer komfortabel og jeg er ikke lenger bekymret for hva fremtiden vil bringe, avslutter amerikaneren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette fikk han til å stå fram