- Jeg er verken autist eller homofil

Hans Olav Lahlum om ryktene om seg selv.

TV-STJERNE: Hans Olav Lahlum har det siste året vært profilert i en rekke TV-programmer. Her fra Senkveld, der han og og Suzann Pettersen var gift.  Foto: FameFlynet Norway
TV-STJERNE: Hans Olav Lahlum har det siste året vært profilert i en rekke TV-programmer. Her fra Senkveld, der han og og Suzann Pettersen var gift. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hans Olav Lahlum (40) er blant kandidatene til «Publikumsprisen» under Gullruten 2013. Forfatteren og TV-personligheten, innrømmer at han hører mye rart om seg selv, som nødvendigvis ikke stemmer.

- Veldig mye av det folk sier jeg gjør, stemmer jo. Men med en gang folk som ikke kjenner meg skal gjette hvem jeg er, kommer det mye rart. Hvis jeg sjekker opp hva folk skriver om meg, er det utrolig mye rart som ikke stemmer i det hele tatt, sier Lahlum til VG.

- Det er spesielt to seiglivede rykter jeg har hørt gjentatte ganger, og det er at jeg er homofil og autist. Det er ingenting galt med noen av delene, men jeg er verken autist eller homofil, sier Lahlum.

Tidligere har Lahlum innrømmet overfor Se og Hør at han er svært selektiv med hvem han kysser. Han er nemlig dødelig allergisk mot både nøtter, sjokolade og fisk - noe som var grunnen til at han kysset Live Nelvik (29) gjennom plastfolie da de var på piknik i «Dama til». Hyperallergien er også årsaken til at Lahlum holder seg helt unna alkohol.

KYSSET GJENNOM PLASTIKK: Slik så det ut da Live Nelvik kysset forfatter Hans Olav Lahlum gjennom et stykke plastikk i TV-serien «Dama til...» Foto: NRK
KYSSET GJENNOM PLASTIKK: Slik så det ut da Live Nelvik kysset forfatter Hans Olav Lahlum gjennom et stykke plastikk i TV-serien «Dama til...» Foto: NRK Vis mer

Saken fortsetter under bildet

- Tenk deg tanken at du drikker deg fra sans og samling og ikke vet hvem du kliner med – også har vedkommende spist nøtter eller en fiskebit. Det kan ta livet av meg. Dessuten reduserer alkohol arbeidskapasiteten sterkt kommende dager, og det har jeg ikke tid til, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Prioriterer sjakk foran damer

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer