Petter Stordalen

- Jeg er verdens heldigste mann

Letter på sløret om forholdet til Märta (33).

RADARPAR: Petter Stordalen sammen med samboeren, Märta Elander Wistén. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
RADARPAR: Petter Stordalen sammen med samboeren, Märta Elander Wistén. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Petter Stordalen (60) og samboeren Märta Elander Wistén (33) var nylig gjester i talkshowet «Bianca» som går på Discovery+, og det var første gang paret stilte til et offentlig intervju sammen.

I talkshowet snakket de om forholdet, og hvordan de møttes. Paret møttes under Almedalsveckan på Gotland i 2020 - rett før pandemien.

Petter ble umiddelbart interessert i kvinnen bak den store hårmanken han kunne skimte gjennom folkehavet, og han nølte ikke med å gå bort til henne. Etter dette møttes de rundt omkring i Stockholm noen ganger, før Petter inviterte Märta til Oslo. Han var veldig fascinert av henne.

Planen var at hun skulle være på besøk i to dager, men så ble det lockdown, og de var innelåst i 102 dager.

- Pandemien var den største krisen i mitt liv, hvor jeg hadde vanskeligheter med å sove, og jeg hadde problemer. Men det var et stort lyspunkt hver dag da jeg våknet. Jeg tenkte at jeg er verdens heldigste mann, helt til jeg kom på at jeg var i en pandemi. Men Märta ga meg masse energi og hjalp meg med å komme meg gjennom den situasjonen.

FØRSTE INTERVJU: Petter Stordalen (60) og hans kjæreste Märta Elander Wistén (32) gjestet Bianca Ingrossos talkshow i Sverige. Video: Discovery+ Vis mer

- Heldigste mannen i verden

Hotellkongen er kjent for å være en veldig energisk, selvsikker type, men hjemme er han en annen person, fortalte Märta i intervjuet:

- Han er alltid selvsikker, men min Petter er noe helt annet. Hjemme er han veldig rolig.

Det er 27 år som skiller paret, men det er ikke noe de ser på som et problem

- Jeg har et menneske foran meg som jeg bare vil ha det bra med, og da forsvinner de andre tingene. Rent statistisk kommer jeg jo til å dø lenge før Märta, sånn er det jo bare. Men frem til det, skal jeg kjempe på, sa Petter.

Petter Stordalen ble sammen med Märta Elander Wistén under pandemien. Til Pernilla Wahlgren forteller de om hvordan de har måttet lære å kjenne på ny etter at ting ble normalt igjen. Vis mer

Se og Hør har tidligere skrevet om at Märta kommer fra en velstående finansfamilie fra Göteborg. Både Märta og Petter var nyskilt da de møttes, men i motsetning til Petters ni år lange ekteskap, hadde Märta kun vært gift i syv måneder.

Nå bor hun sammen med Petter i hans bolig på hele 1200 kvadratmeter, på Bygdøy i Oslo. De har også en bolig i Stockholm sentrum.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: - Å være rik er topp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer