Cara Delevingne:

- Jeg er verdens heldigste jente

Hollywood-stjernen legger ikke skjul på sine sterke følelser for kjæresten.

KJÆRESTER: Cara Delevingne og Ashley Benson har vært kjærester i litt over et år. Her koser de seg sammen under US Open i New York i september. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Cara Delevingne og Ashley Benson har vært kjærester i litt over et år. Her koser de seg sammen under US Open i New York i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor sommer begynte romanseryktene rundt Cara Delevingne (27) og Ashley Benson (29) å svirre for fullt etter at de klinte til med hverandre på en flyplass i London.

Først i juni i år bekreftet de to skuespillerne at de er kjærester, og i etterkant har det også blitt spekulert på om duoen har giftet seg i all hemmelighet.

I august meldte nemlig The Sun at den britiske supermodellen og «Pretty Little Liars»-stjernen hadde gitt hverandre sine ja i en liten seremoni i Las Vegas. Her skal kjendiser som Charlize Theron (44), Joe Jonas (30) og kona Sophie Turner (23) ha vært blant gjestene.

CARA DELEVINGNE: Modellen og skuespilleren på rød løper under Girl Up #GirlHero Awards i Los Angeles 13. oktober. Foto: NTB scanpix
CARA DELEVINGNE: Modellen og skuespilleren på rød løper under Girl Up #GirlHero Awards i Los Angeles 13. oktober. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De var sikre på hva de gjorde, og veldig sikre på hva de betyr for hverandre. De hadde de største smilene. Du kunne se at de var seriøse med hva de holdt på med, og de hadde det så gøy. De ville ha det enkelt og stille, fortalte eieren av kapellet, Michael Kelly til tabloidavisen.

Mens de to jentene fremdeles har til gode å bekrefte det angivelige ekteskapet, så er det ingen tvil om at Caras følelser for Ashley er sterke.

Det avslørte nemlig 27-åringen selv da hun ble hedret med «2019 Girl Up»-prisen forrige helg, skriver E! News.

- Det er så hyggelig å ha noen i livet mitt som støtter meg så mye, og som elsker meg. Jeg er verdens heldigste jente, strålte hun, ifølge nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

😍 WCW 😍 @ashleybenson @priverevaux

Et innlegg delt av Cara Delevingne (@caradelevingne)

«Tør å snakke åpent»

Girl Up er en amerikansk organisasjon som promoterer lederskap hos kvinner i u-land, og Delevingne mottok prisen for sitt arbeid i LHBTIQ-miljøet.

På spørsmål om hva slags råd «Suicide Squad»-stjernen har til mennesker som sliter med identiteten sin, oppfordret hun alle til å være stolte av seg selv. Hun minnet også om at mennesker i denne situasjonen går gjennom samme problemer og tanker. Og selv om det kanskje er lettere for noen, så stiller alle seg spørsmål som «Er jeg virkelig annerledes? Burde jeg stå frem? Hvordan gjør jeg dette?».

- Det er en veldig vanskelig tid og et vanskelig sted å være, men hvis du elsker deg selv, så må du hedre deg selv ved å våge å snakke åpent og være sikker på hvem du er, delte Cara.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

Dette er ting Delevingne, som stod frem som bifil i 2015, selv har vært gjennom.

- Det er den eneste måten du noen gang vil være i stand til å finne familien din. Vi har alle en familie vi er født inn i, men vi finner også alle vår egen familie. Vår egen lille stamme som vi tilhører. Og den eneste måten du gjør det på er ved å være ærlig, fortalte hun ifølge nettstedet, og la til:

- Og det gjør ingenting om du først identifiserer deg på én måte og senere på en annen måte. Dette er ikke noe som skal fikses. Det er flytende.

Såret av menn

Det var sommeren 2015 at Cara sto frem som bifil da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark (37), også kjent som St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, fortalte hun til Vogue.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette er noe av grunnen til at hun slet med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Siden den gang har Delevingne blitt koblet til flere kjente kvinner, som blant andre «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (41) og datteren til avdøde Michael Jackson, Paris Jackson (21).

Vis mer

Til Net-A-Porter har Cara fortalt at hun tidligere også har satt pris på romansene hun har hatt med menn, men at hun har endt opp med å bli såret for mange ganger av det motsatte kjønn.

- Jeg elsket menn helt fra jeg var veldig ung. Jeg forelsket meg i gymlæreren min som femåring. Han giftet seg med en annen gymlærer, og da gråt jeg i flere uker. Jeg hadde en kjæreste i fire år før han forlot meg, og jeg ble sammen med bestevennen hans. Men kontinuerlig har jeg blitt såret av menn, om igjen og om igjen. Men det er ikke derfor jeg er homofil.

LES OGSÅ: - Alltid slitt med å akseptere Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer