GJENNOM SORGEN: Sophie Elise Isachsen har flere ganger fortalt om hjertesmerte på bloggen, og avslører at hun i dag er venner med alle eks-kjærestene.  Foto: NTB scanpix
GJENNOM SORGEN: Sophie Elise Isachsen har flere ganger fortalt om hjertesmerte på bloggen, og avslører at hun i dag er venner med alle eks-kjærestene. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg er venner med alle eksene mine

Nå gir Sophie Elise Isachsen råd til andre som sliter etter brudd.

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (21) står bak en av Norges mest populære blogger, og har for lengst bevist at hun er mer enn bare en «rosablogger». Ungjenta er nemlig svært åpen med leserne og har delt svært private betroelser på bloggen.

Da det i januar ble slutt med blogg-kjæresten Robin Johansson delte hun følelser og tanker rundt bruddet, og la ikke skjul på at hun hadde det vondt.

Venner med eksene

I et nytt blogginnlegg forteller Sophie Elise at hun stadig får spørsmål fra leserne om hvordan de skal takle kjærlighetssorg. Derfor har bloggeren nå delt et innlegg med flere råd.

- Jeg har funnet ut av erfaring at jeg er ganske flink til å ha kjærlighetssorg. Det høres sikkert helt idiotisk ut, men det er sant. Jeg tenker for meg selv at det her gidder jeg faen meg ikke i lengden, for man kan faktisk gjøre det verre for seg selv, skriver hun i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN MED BLOGGER: Sophie Elise hadde et forhold til den svenske bloggeren Robin Johansson.  Foto: NTB scanpix
SAMMEN MED BLOGGER: Sophie Elise hadde et forhold til den svenske bloggeren Robin Johansson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun avslører også at hun etter å ha kommet over sorgen, har klart å bevare vennskapet med eks-kjærestene.

- Jeg ELSKER å være venner med exer, haha. Og jeg er venner med alle sammen, men det har tatt tid å komme dit, skriver Sophie Elise som spesielt legger vekt på forholdet til Mathias. De to flyttet sammen til Oslo fra Harstad våren 2014, men gjorde det slutt kort tid senere.

Liker jenter og gutter

I dag er Sophie Elise singel. Hun ble sist koblet til komiker Henrik Thodesen (35). Nylig avslørte hun også at hun er bifil.

- Det er ikke noe hemmelig. Jeg har alltid vært sånn. Jeg var i Harstad for noen dager siden og da spurte jeg mine gamle venner om de ble overrasket, men de sa alle at de alltid hadde visst det, sier hun til Seoghør.no.

- Vil du si at du er bifil?

- Ja, men jeg har aldri tenkt på det. Jeg har vært forelsket i jenter og gutter, og hvis det er det som er definisjonen så, ja, sikkert, sier hun.

LES OGSÅ: - Jeg har vært forelsket i jenter