- Jeg er veldig, veldig lykkelig

Nå går alt rette veien for Jessica Simpson.

FANT LYKKEN: Jessica Simpson har blomstret opp etter at hun igjen fant kjærligheten med den tidligere NFL-stjernen Eric Johnson. Foto: Stella Pictures
FANT LYKKEN: Jessica Simpson har blomstret opp etter at hun igjen fant kjærligheten med den tidligere NFL-stjernen Eric Johnson. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Livet til popstjernen Jessica Simpson (30) har de siste årene vært preget av den ene skandaleoverskriften etter den andre.

«Irresistible»- sangerinnens turbulente kjærlighetsliv med eks-kjæresten Tony Romo, og stadige forandringer i kroppsvekt, har ført til en rekke førstesider i amerikanske tabloider.

Lettere ble det ikke da en annen eks-kjæreste, gitaristen John Mayer, avslørte intime detaljer fra deres sex-liv i et Playboy-intervju.

Nå hevder imidlertid Jessica at hun har lagt alle problemene bak seg, og er klar til å starte et nytt liv med sin nye kjæreste.

Simpson har i sommer ikke lagt skjul på at hun har falt pladask for den tidligere NFL-stjernen Eric Johnson.

- Livet mitt nå er veldig rolig og avslappende. Jeg tar alt på sparket. Jeg er veldig, veldig lykkelig, sier hun til People.

Etter å ha fått orden på kjærlighetslivet, satser Jessica på ny suksess på platefronten, ved å gi ut en jule-CD. I tillegg skal hun lansere sin egen olabukse-kolleksjon.

- De neste månedene har jeg det så travelt at jeg knapt har tid til å puste, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil ikke lenger være en perfekt Barbie